29/8

Förlåt för all den dåliga uppdateringen i helgen, men jag har verken haft tid, lust eller ork att blogga. Och nu är jag snart på väg tillbaka till Öjebyn för ännu en vecka i skolan. Har inte hunnit lösa datorproblemet så det blir ingen mer uppdatering förens på Fredag igen då! :)

Så vi höres, ha en bra vecka allihopa. pusspuss

Dresscode!

Nu har jag hela kvällen dejtat min kära morgonrock som gör mig varmare än vad ngn karl har lyckats med hittills! känn er ägda! ;) Så jag tänkte iallafall dela med mig av hur min dejt ser ut och så. Enjoy!



haha jag ser jätte tjock ut på sista bilden, men det bjuder jag på;*

Awesome!

Haft fullt upp hela dagen, så har inte haft tid. Sen att mna har varit bakis var ju inte heller lätt!

Nu har jag iaf hunnit duscha, och dejtat min morgonrock ett bra tag. kärlek på den <3 Så ska jag försöka ta mig till soffan och umgås med min pappa litegrann, åker ju till skolan imorgon. Så nästa helg så jobbar han och den 7e åker dom till Bulgarien så det blir lite segt om tid :) Och jag saknar min bebis, men hon har det bra i Öjebyn på höstkollot, haha!


En snygg bild på mig, eller hur ? ;)

28/8

Godmorgon kära läsare!
Har precis orkat mig upp och jag är helt död i kroppen.

Förlåt för en dålig uppdatering igår men de blev lite supande och så kom Jonas hit en sväng, så det var mycket trevligt! Men nu måste jag hoppa i nå kläder om jag ska kunna följa med pappa på storheden.

vi hörs! puss

Gammal men underbar<3


Jag fick ett svar
Ett rakt besked
Nån dag kvar, inte mer
Det är så det e´
Jag andas tungt
Du sover lugnt
Mitt I en dröm
En sista sömn
Jag vet hur det e´
Det är så de e´

Håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
Det var då

Jag fann ett brev
54 ord
Du skrev om vårt liv
Hur du tappade tro
Det är så det e´
Han tar och han ger

Håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
Det var då

Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks

(Älskling ljug, gör vad du kan)
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
Och håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
Det var då
Det var då

27/8

Så där, nu är jag hemma över helgen och uppdateringarna kommer att fortsätta som vanligt! Så hoppas att alla mina trogna läsare kommer tillbaka nu också ;)

Men jag har precis kommit innanför dörren och ska vara social med min far ett tag. Träffar han så sällan! skriver senare, puss

Öjebyn here I come ;D

Snart så far jag till den efterlängtade skolan och Öjebyn. Och detta är något jag gör med glädje, även fast jag nu måste gå om ett år så är det helt klart värt! Grans är verkligen en skola man inte kan sluta att tycka om, eleverna och lärarna är underbara. Och få träffa dom i HU09 igen ser jag framemot så jävla mycket, hääh ;)

Där ett tag i somras, trodde jag att det skulle bli ett helvete att fara tillbaks till Öjebyn, då det bara kändes så fel. Fel att träffa människor, fanns någon man helst inte ville stöta på igen. Men helt ärligt så ger jag blanka fan i det nu, och är så jävla glad över att just Öjebyn är det stället jag kommer få fortsätta mitt nya awesome liv. Och det kommer bli så jävla bra, jag fixar det här. Ingenting kan stoppa mig nu!





Som ni kanske förstår så har jag ingen dator där borta, och bloggen kommer att bli lidande denna vecka. Jag ska försöka lösa problemet så fort som möjligt. Men tills dess så får ni ringa/smsa om ni vill ha tag i mig ;)

Ha en så bra vecka allihopa, så hörs vi på fredag :) puss!

Sommaren 2010

Nu är den underbara sommaren slut, och jag har lärt mig enormt mycket under dom här 3 månaderna. Jag har varit med om saker som har gått rent sagt åt helvete, jag har lärt mig massa nytt, lärt känna nya människor, och framförallt skapat nya minnen för livet. Förutom det dåliga har sommaren varit helt jävla awesome!
Detta är då lite av vad jag har gjort;
- Jobbat
-Spenderat en hel del i Pite. Både i husvagn och med T
-Varit på Rhodos
-PDOL och träffa härligt folk
-LK med gamla vänner
-Varit sjuk i 2 veckor, eller ja är sjuk fortfarande
-Sävast
-Spenderat långa sena kvällar med Jonas
-Fest

och självklart en massa mer, men det behövs inte skrivas här!

En snygg bild på mig och Suss efter en kväll på björx!




Låten är ett så jävla skönt avslut på sommaren.
Sommaren 2010, har bjudit på många skratt, glädje och tårar. Nu ser jag framemot sommaren 2011.



Dagens låt!

Detta är party på hög nivå! ENJOY ;)

22/8

Idag jävlar då smäller det, klockan 6 kommer morsan och hämtar mig och Wilma och då äre fan Öjebyn here I come. Har dock lite saker att göra nu innan, som diska, städa, duscha, fixa det sista. Till och med Wilma har hunnit få en lång morgonpromenad. Känner jag mig stressad ? nä, faktiskt inte!

Jag lever väl på mitt lyckorus just nu, idag är jag fan glad(som när skulle jag inte vara de egentligen?)! Ska redan ikväll träffa Frida och kanske någon mer från gamla klassen, härliga brudar de där. Man kan inte vara annat än glad ;)

Men jag återkommer fler gånger innan jag far, nu väntar disken. pusspuss!

Äntligen

Nu har jag faktiskt varit duktig och packat ner allt de som skulle ta mest tid, imorgon är det bara lite små saker kvar och det är ju faktiskt fort gjort! Sen är det Öjebyn here i come, eller nåt ;O

Ville bara slänga in låten som har gjort min kväll ;) enjoy!
Och till er killar; tänk er en sexig brud(jag) dansandes till den här låten med er/framför er.


Tjullulul

Förlåt för den kassa uppdateringen just nu, men jag håller fortfarande på att packa förfullt så jag återkommer då jag är färdig! ;D på på er! ;)

21/8

Hur i hela helvete kunde jag sova så här länge ?

Jaja det är bara snabba ryck nu som gäller, hunden ska ut och jag måste gå till kiosken samtidigt, tro inte att jag klarar mig utan cola resten av dagen. Sen är det bara att skriva en lista på alla 100 miljoner saker som ska med i flytten, och börja packa. Jag hör av mig sen, för nu är jag stressad.

pusspuss

Thats life u know

Natten är till för tankar,  ibland är det jobbiga och ibland är det något man blir glad av.

Just denna natt så dras mina tankar till dig Alexander. Vi känner inte varandra särskilt bra, eller har pratat ordentligt på flera veckor. Men jag har sett via din blogg och facebook att något har varit helt galet ibland. Det enda jag ville är att du ska vet att jag ALLTID kommer ställa upp för dig. För glöm aldrig att vill du, så kan du klara av vad som helst!

Du har säkert hört denna låt flera 10000 gånger, eller jag skulle bli förvånad om du inte hade gjort det! Men den får mig att tänka på dig och jag har aldrig kunnat relatera en låt så perfekt till en människa förut.



Så mina få ord till dig denna natt är;
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone


Så du vet om det <3

Godnatt!

Har haft fullt upp idag, men mitt mission blev iaf att fara till stan och träffa lite folk. Gode awesome och speciellt då jag flyttar nu på Söndag, omg det är ju snart! :D Längtar som fan efter dom gamla brudarna, det här ska bli så jävla kul.

Men nu måste jag sova, så jag orkar upp imorgon för att börja packa ner allt i kartonger. Vi hörs imorgon :)


Dagens facelook, dålig bild men den får duga!

20/8

Sådär, nu har jag vaknat, klätt på mig, dragit en snabb fix och varit ute med Wilma. Ska snart dra iväg på ärenden osv, och ikväll kanske det blir mission. Men det tar vi senare ;)

Som ni ser har jag knappt något hår kvar ;o galet!

Vi hörs då jag kommer hem, pusspuss.

done

Nu har jag äntligen hunnit göra allt som skulle göras idag + lite till! Är så förbannat trött nu, så ska gå och se på Jönssonligan med Challan och bara mysa ner mig i soffan, med en filt och en hund :)

Så är det bara att tagga inför morgondagen, har ett möte kl 13.00 och sen måste jag till läkaren pga min hals. Tror inte det blir några mer uppdateringar idag, men man ska aldrig säga aldrig.

Ha en underbar kväll, vad ni nu än gör! puss


Äntligen! Rhodos 2010!

Nu ska ni få se dom få bilderna från Rhodos. Vi glömde kameran hemma, så det är endast några mobilbilder ;) Enjoy!

PORR! :O OMG! Nä men så brun var jag innan vi for ;)


Den vita staden (vad den nu hette)



Brunhet dag 3 ?



Outfit sista kvällen!





Sista dagen i brunhet! ;)

I'm not afraid to take a stand!

When I say 'em or do something I do it, I don't give a damn What you think,
I'm doing this for me, so fuck the world


Älskar dom där orden, för det är precis så jag lever nu!
förvrigt är det taget från Eminem - Not afraid

Lovekiller

Har märkt att bloggen handlar om mycket musik, men jag får mycket positiva kommentarer om det så jag fortsätter som innan.

Nu är det så att jag har gått och kärat ner mig i 2 låtar som Darin faktiskt har gjort. Och jag erkänner att jag ALDRIG har tyckt om honom eller hans musik. Men dom här låtarna tycker jag att man borde ta sig tid att lyssna på, för dom är fan bra! Så lägg ner några minuter och lyssna, för ni kommer inte ångra er. Utan bara ha 2 nya låtar att lägga till på spotify ;)


Näe fyfan.

Dagen bjöd på noll energi, kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte sov någonting. Så jag tror att jag och mitt troll ska bädda ner oss i soffan och se om t.ex SF-Kanalen vill vara snäll idag, hihi (A) Fast måste rensa bland mina kläder och plocka upp väskan idag, ska försöka ta till ork att göra det nu innan det är för sent. För då kommer jag väl aldrig göra det!

ääh, mina egna tankar som snurrar runt i skallen, bry er inte om det =)

Party everyday ;D

Ögonen värker och hunden måste ut, så de är bara att pallra sig iväg. Kanske jag och mitt troll sätter oss nere vid vattnet och filosoferar ett tag, känns som om det var längesen =)

Men jag bjuder på dagens låt, man blir fan taggad till max!

18/8

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag for iväg 6 på morgon och kom hem vid 1 på dan, eller något sånt! Så gårdagen blev helt fuckad. Jobbigt!

Har inte sovit nu inatt heller, överväger att gå och lägga mig nu och sova några timmar eller hålla mig vaken och försöka vända tillbaka dygnet? Och jag känner att jag inte kan sova bort denna dag, för de är i princip 100 saker som måste göras idag. OMG, jag flyttar ju på Söndag, känns inte så och de är redan Onsdag ? Då kan jag påpeka att jag ligger jäävligt illa till enligt mitt schema..

Men det jag vet måste göras kan ni få ta del av:

Onsdag - Städa lägenheten och allt som hör till. 14.30,14.45 ska jag vara på vårdcentralen och Wilmas klor ska klippas.

Torsdag - Tvätta 12-17 + 17.00 Ska Wilma vara hos veterinären

Fredag - Möte kl, 13.00 inne i stan

Lördag - Packa ner mina saker i kartonger

Söndag -
Fixa det sista och packa Wilmas saker, 19.45 ska jag vara på inskrivning på skolan och sedan lämna Wilmis hos Cissi och Staffan i Öjebyn.

Sen kommer det säkert bli mycker mer, nåja ingen idé att gnälla. Detta fixar jag lätt ;)
Godmorgon btw :*

Love it!

Blev seg uppdatering idag med, men jag behövde vila. Vissa saker tar somsagt på krafterna utav bara fan, men jag mår bra och de är det som är viktigast!

Men å andra sidan så har Viktorgullet försvunnit, jag saknar honom nu :O hoppas han inte har dött eller ngt sånt :/

Men kan ju skriva om min helg hos mamma då jag ändå inte har ngt bättre för mig! :)
Fredag - For dit och umgicks ett tag, käka for till alder, drog med oss Jonatan osv. Ganska så trevligt! Somnade för en gångsskull tidigt, måste ha ngt med att vara hos mamma som gör att jag sover så mkt när jag väl är där. Men jag klagar inte (:
Lördag - Var ut och övningskörde, gick åt helvete, var så jävla trött och irriterad så orkade inte lyssna och blev mest bara sur! Men jag körde ju inte ihjäl ngn så de var nog lungt iaf. Drog till Suss på kvällen, umgicks, pratade och tjorva allmänt på, hon är så jävla grym, pussar på dig bruden! <3 Efter lite övertalan fick vi Jonas att komma en sväng också. Kan ha varit trevligt, eller de var det!
Söndag - Blev en seg dag, men for ut och övningskörde och det var felfritt. Somsagt jag KAN köra bil så tro ingenting annat ;) Färgade håret och klippte det ännu kortare, OMG!

Ja de var väl ungefär min helg. Nu måste jag försöka få tag i Viktor och se så han lever, ha en bra natt! puss

16/8

Är hemma efter en helg hos morsan och nu har jag gjort den sista lilla saken som behövdes för att börja mitt nya mer glada liv igen! ;) och tro mig, jag är lycklig hela tiden ;D även fast de känns som världen går under just idag! whatever de går över, så jag gnäller inte.

Låten säger allt, precis så jag känner mig just nu! Fyfan jag är så jävla bra!!!





Ska försöka uppdatera mera sen, men nu måste jag verkligen vila. Ni får ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi senare ;)


15/8

Kommer hem imorgon så att ni vet, då blir uppdateringarna som vanligt igen! ;) puss

Dagens låt! ;)


dresscode and facelook när man är sjuk!







Syns att jag är sjuk, men sånt är livet!

Nu drar jag snart till mamma, och kommer vara där hela helgen, så ingen uppdatering förens jag kmr hem :D PUSS!

Godmorgon!

1 timmes sömn inatt, och nu ska jag börja fixa mig och packa. Jag och Wilma tar lite semester och sticker till mamma för att bli ompysslade! Hon är för underbar hon <3

Skriver mer senare, så ni får ha det så bra sålänge! (:

13/8 - Mitt liv har tagit en rejäl vändning!


Och det är åt det rätta hållet. Jag behöver inte fejka att jag är lycklig, inte fejka ett leende, och de är så jävla underbart! Det är bara 1 enda sak kvar att göra och sen kan jag verkligen påbörja mitt nya liv. Skita i allt annat som gör mig ledsen, för man inser ändå att dom är ena jävla omogna idioter tillslut :)

Jag står i ett vägskäl nu, och jag väljer att gå mot den lyckliga underbara framtiden. Bara lägga ner min tid och energi på vänner, skolan och Wilma. Fuck allt annat! Carro är tillbaks, och det med minst 110%. Nu är det bara att tuta och köra, dom som vill hänga med får gärna göra det.
Ni andra kan seriöst dra åt helvete, för well, I dont need you anyway!

För det sista, ni omogna små fjortisar som sitter och ska försöka klanka ner på mig, ger er för fan! Jag är den sista person ni vill öppna käften emot. Och att jag är pinsam för att ha bra självförtroende. HAHA I love it! ;) Svartsjuka är tyvärr dagens underbara samhälle, och vi svenskar är alldeles för duktig på att trycka ner varandra, för ingen jävel kan tydligen vara glad över att det går bra för någon annan. Men vet ni, LOVE ME OR HATE ME! Kan inte bry mig mindre ;*





är jag nå snygg, eh jo!
Men jag lovade att säga till då jag är lika awesome som vanligt, 13 dagar tog det!


MEN NU KÖR VI!!!!



Jag måste bara...

Berätta om en person som är helvetes duktig på att göra mina dagar eller nätter! En person som alltid orkar lyssna på mig och faktiskt klarar av mitt humör hur bra som helst. Och framför allt någon som alltid kan få mig att skratta.

Tack vännen för att du ställer upp och finns där för mig, jag lovar dig här och nu att jag kommer alltid göra detsamma för dig! du är guld värd Viktor vetu det ? om inte annat fick du veta det nu. Du med din konstiga metal musik och jag med mina smurflåtar. HAHA, att du överlever xD


Men jag ville mest säga tack för att du är den du är, ingen kan bli lika awesome som jag. Men du är bra nära! ;) puss på dig! :*


Dresscode då man är sjuk!



Måttligt sexig, jao!

12/8 - låt bilderna tala för sig självt! ;)











Baby, I like it!


1 vecka sen

Tiden går fort, och ja jag tog mig själv i kragen och jobbade bort känslorna, mest för min egen skull! Jag har ju lovat mig själv och även dig att jag skulle ta tag i mitt liv. Och även om du anser att jag kom över dig fort, så gjorde jag det för min egen skull. För engångs skull gjorde jag något enbart för mig, utan att tänka på andra. Och jag vet inte om det var de som orsakade att du har slutat prata med mig eller om du bara behöver vara ifred. Önskar vissa gånger att man var tankeläsare..

Men oavsett så vet du vem du är, och jag antar eller ja, hoppas att du fortfarande läser min blogg. Men jag vill att du ska veta att jag saknar dig, ja så att de gör ont! Och behöver du mig, så vet du vars jag finns. För jag kommer alltid ställa upp för dig, och det vet du.
Men jag behöver ta tag i mig själv igen, därför blev det så här



Men jag tänker på dig..!

WIHO!

Jag lever i extas eller vad de nu heter ? Ronja Rövardotter började precis, så jag måste bara springa och hämta mer snorpapper innan jag sitter fastklistrad framför tv'n. Detta gjorde min morgon, så var bara tvungen att dela min lycka med er :D puss på er :*

SF - Kanalen

Somsagt sen jag blev sjuk så har jag knappt sovit, har jag tur så däckar jag i soffan någon timme. Men så fort jag vaknar är det samma procedur = igen täppt näsa, feber, huvudvärk, värk i kroppen och en rivande hals, samma sak i en hel vecka nu. Börjar bli ganska så jobbigt!

Men jag har nog själv varit duktig på att förbättra sjukan när jag for ut på LK i lördags, även om det var värt som fan. Eller att jag for ut 1 på natten med J och promenerade vid hamnen i regn, blåst och halvkallt utan att stänga jackan. Smart som jag är får jag nog skylla mig själv i det läget!

Fast jag får väl vara väldigt duktig på att påpeka att dom värsta andningsuppehållen faktiskt kommer då jag har varit ute med Wilma, och ska upp för dom två trapporna. Där kan jag näst intill konstatera att jag är död då jag har nått mitt mål. Vilket fall som helst ska jag titta färdigt på "Sunes Sommar" som går på min kära SF-kanal, kärleken i mitt liv <3 och hoppas på att jag däckar en stund, eller gärna helst många stunder om jag får be.

Kommer det ingen mer uppdatering så förstår ni att jag inte orkar, så ha en så bra dag! Puss :*


10/8 - 11/8, är fortfarande sjuk!




Människor som inte kan svara på ett simpelt sms, man ställer en enda fråga och det enda man får tillbaks är en jävla diss. Det må vara om man har skrivit "hej, vad gör du?" men om det är en så viktig sak som man behöver ett svar på och så kan inte ens människan skriva tillbaks ett "ja" eller "nej"! detta gör mig så sjukt irriterad, då jag vet att det här lilla svaret säkert kommer att tas upp i framtiden om att jag inte håller det jag lovar. Och de gör jag visst, men med lite hjälp kan det ju faktiskt vara lättare att veta vad man ska göra. Men nu får det fan vara.. jag skiter i det här!

9/8

Tiden bara flyger iväg. Nämen idag så har jag sovit, varit vaken, sovit, varit vaken, städat osv. För jag har gått och blivit sjukare, fyfan så irriterande. Nåja ingen idé att gnälla.

Men jag är inte pigg eller på bra humör nog för att blogga mer idag. Ni får ha en fortsatt bra dag iaf, puss.

Ännu en favorit!

Som vi alla vet, gör ju Alexandra Burke väldigt bra partymusik! Och denna låt är inte sämre, personligen kan jag knappt sitta still då jag hör den (Y) Somsagt, vi brudar är ju verkligen one of a kind.

Enjoy!

Förlåt

Men jag måste vara lika tråkig idag och säga att jag skriver om LK senare, är så jävla slut i kroppen och att man är bakis gör det inte lättare. Ska dock försöka skriva om det imorgon, så kom tbx då och läs ist.

Nu måste jag försöka få med mig Challan och typ köpa glass ? Jag har tappat rösten helt sen gårdagen, men det vare helt klart värt ;) Sen är det enbart att kurera mig och bli frisk någongång.

Hade ni andra en bra kväll igår?

8/8

Hemma från LK nu, tvätta bort sminket och sova en stund.

Godmorgon eller godnatt, vilket som. Pusspuss ;)

7/8

Godmorgon!

Jag är fett taggad på att gå ut ikväll, bara min hals som inte är pigg men det skiter jag fullständigt i ;D Ska hoppa i duschen nu och börja fixa till mig en aning, sen kommer nå folk hit innan vi drar ut på området! Takida och Twisted Sisters ikv då.

Ha en bra dag ni andra, kyss!

Texten säger allt!

Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?



Jag kommer säkert få ett återfall, men det kommer gå över. Känn dig fri mannen! I'm so over it!

En sak jag satt och tänkte på!

Vi var ju somsagt på PDOL förra helgen, och stod och valde mellan att kolla på Kent eller Lazee. Tillslut så hamnade vi ju iallafall på Lazee vilket då inte jag ångrar. Men det jag ville komma fram till var att nästan ingen av dom som var i publiken kände igen en ny låt som han har gjort tillsammans med Norlie&KKV, vilket jag tyckte var konstigt då den är så pass bra. Så för er som inte ännu har hört den så måste jag självklart visa er min favorit just nu! ;)

Så här kommer den; Norlie&KKV ft. Lazee - Can i be the one



Fyfan för att va sjuk!

det här är det jag lever på just nu;

Och man ser ju måttligt snygg ut;


Och sen veta att typ alla muppar i norrbottens kommun är på LK just nu är fan deprimerande och alla hundra sms "skaru på LK idag, vi måste ses" gör ju det inte bättre! Om det är ngn som ska ut imorgon, så är det då fan jag! tänker inte sitta hemma en enda dag till, dör av tristess isf.

Det är såna här dagar..

Man helst bara vill dra täcket över huvudet och drömma sig bort hur allting såg ut för lite mer än en månad sedan, då man inte var ensam i sängen, då man mest va lycklig utan att tänka på det på samma sätt. Igår var en bra dag, idag är det en jävligt jobbig dag. Men det är ju någonting man måste igenom också, alla saker har sitt och vissa saker gör mycket mera ont än andra. Hoppas morgondagen är bättre för idag är allt bara så himla jobbigt, det värker i hela kroppen och tårarna rinner konstant.

Och samma fråga snurrar runt hela tiden, varför kan jag inte släppa dig? VARFÖR??


Vissa gånger hinner man inte..

" I just called to say I love you, I just called to say how much I care.
I just called to say I love you, and I mean it from the bottom of my heart!"
I really do..


6/8

Godmorgon får man väl säga nu.
Som ni ser har jag ändrat designen inatt, och jag själv är hel nöjd! lite små fix kvar och sen är den på topp. Måste tacka Viktorgullet för all hjälp, kan inte ha varit lätt då jag är så förbannat petig med allt ;) haha!

Funderar på att dra med mig täcket och kudden till soffan och hoppas på att SF-kanalen har ngt att erbjuda nu på morgon, typ ronja rövardotter ? Kan inte sova pga min förkylning, går fan knappt att andas, så jävla jobbigt! Och folk som vill ha med mig på LK imorgon, eller ja, senare idag. Tror nog att jag kan fet glömma det även om jag börjar bli rastlös. Har siktat in mig på lördag, och då ska de bli så! :)

Men ni som fortfarande sover, hoppas jag att ni drömmer sött och sover helvetes torrt! ;D
Och ha en fortsatt bra dag, ni som har vaknat? KYSS och SMEK!

Det är ju så! ;)

Kolla in vad jag hittade på Alexandras blogg, som sagt, hehehehe, man är ju snart kändis ;) Hade gett dig en fetlänkning b-ruden om jag kom ihåg hur man gjorde, de får tas en annan dag. Tack för att du gör min awesomeness lite mer famous! :D pusspåre ;*






"Efter en lång vecka så har jag glömt att uppdatera om "dagens blogg" och eftersom att det är ett riktigt svårt beslut, så har jag äntligen bestämt mig för att det ska bli en person som är riktigt rolig. Har en otrolig humor, mycket att skriva om och är riktigt awesome helt enkelt! Vem tror ni att det kan vara? Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och läsa om det som kallas för hennes vardag."

bloggen är under uppbyggnad!

så har överseende med att de ser förjävligt ut just nu :)

Takida

Har alltid tyck om deras musik, men nu av ngn konstig anledning har jag börjat lyssna på dom igen! Och måste verkligen bli frisk så jag kan se dom på lördag när dom spelar här. KÄRLEK! <3

Skärpning nu!

Vars i hela har den gamla Carro försvunnit, den där som alltid var så förbannat glad och njöt av livet varenda sekund ? Borta är hon iaf, men nu har jag bestämt att hon banne mig ska komma tbx, lika awesome som vanligt! Det är bara några få grejer som jag måste göra först + bli frisk och sen så sopar jag banan med er andra igen ;)



Och för att tillägga, helvete vad brun jag ser ut ;D

tjulullu

Det var lätt värt att dissa Kent för Lazee på PDOL! ;D love it!

5/7

Det är idag LK börjar och som min sjuka är just nu, så kmr jag fan inte kunna gå en enda dag. men ska fan försöka bli frisk så att lördagen kan bli bra! (Y) om inte annat får jag väl önska er andra en trevlig helg :D

Men ska hoppa in i duschen nu, känner mig rent utav äcklig!


Have a nice day, puss ;)

Örongodis ;)


4/8 - Love the way you lie!

Jag är så jävla sjuk och det är ju finfint perfekt till LK, amen fyfan så underbart! :D -_-'



Och ja där kom det, avslutet imorse. Jag vet inte direkt hur man ska reagera de var väntat och antar att jag är alldeles för sjuk för att kunna vara ledsen, kanske är tur det! Men thats life, livet går vidare.




3/8

meeeen va kul, nu börjar jag seriöst bli riktigt less. är så jävla arg, ledsen, besviken och sårad men orkar helt ärligt inte tjorva nå mer! nu fåre vara som de är... jag gör det jag lova. sen får du höra av dig när du bestämt dig.


Och ni andra får ringa/smsa om de är nå, är somsagt på grans imorgon till på onsdag. Så inget bloggande förens då. ha det så bra, pusspuss ;)

2/8

Idag var vi och kollade på nå hus här i pite, pappa är taggad på att lägga ett bud medans Challan mest bara är negativ åt de. Och jag bah; OMG! fint hus blir säkert bra, men de betyder att jag måste bo med dom där i 3 år till, jag dööör! Så är det ngn snäll människa som kan låta mig bo hos den, så skriv! helst i Öjebyn då jag går skola där ;) HAHA!


Nej fyfan jag är sad, sad, sad fortfarande! kom på att de lär ta en jävla tid att komma över det här, sålänge finns ju alkoholen, en mkt bra vän + Wilmis också :) Ska imr då till min ny-gamla skola och vara där till på onsdag, så öjebyn here i come, BUHU jag kmr må piss då. Ju närmare, ju värre.. fyfan!

Papercut

I never thought that I'd fall apart
The way that I am tonight
And now I'm in pieces


I sit around wasting my time
On a bed that's too big for me now

I can't pretend now that

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart


So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much....

Wait, now didn't I just see your face
Am I hoping that it's yesterday
My minds playing tricks on me

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart


I can't go on
Cause now, you're not, where I want you to be...


1/8 - är det så här illa denna månad ska bli ?

Gårdagen har varit jävligt awesome, men jag återkommer med att skriva om den precis som Rhodos resan. Ni får tyvärr ha överseende med detta.


Helt ärligt just nu är jag så jävla nere som jag kan bli, och jag orkar verkligen ingenting. Funderingarna och känslorna tar över och det gör så jävla ont! Men som en vettig människa sa idag; "du måste bryta ihop för att kunna resa dig upp igen!" och det är precis vad jag tänker göra. Nu släpper jag kontrollen och bryter ihop, och jag vet inte hur länge detta kommer ta, men det var en fin människa så jag tänker älta och vara ledsen. För att sedan komma tillbaka starkare än ngnsin. Och jag lovar att jag säger till då jag är tbx lika awesome som vanligt!

Ikv ska jag dränka mina sorger i alkohol, ha en fortsatt bra kväll och natt mina kära läsare. Puss!

RSS 2.0