19/11

Det kommer att bli sjukt dålig uppdatering framöver för att vi håller på att flytta från Luleå till Piteå just nu + att jag har skola och att mina helger kommer spenderas hos mamma, då vi renoverar ny huset och det blir lite trångt för oss att bo i husvagnen allihopa. Men jag önskar mig en laptop till jul och förhoppningsvis så får jag mer tid till bloggandet då. Ni får tyvärr ha överseende med detta, så hörs vi då och då. Ha det så jävla awesome så länge, puss på er ;***


11/11

Kommer att åka till mamma i helgen, så bloggandet kommer bli lidande. Kanske det dyker upp något inlägg om ni har tur annars så får det bli på återseende. Och sup inte för hårt nu bara, så hörs vi! ;) puss.


..

Orkar inte blogga, låt mig bara vara ifred..

Bara jag som blir tokig eller ? ;D


<3

2/11 - 2010
Gustav Linde



Så ni som inte har hunnit se på facebook, så varsegoda!
Har hittat min booi nu, så då återstår det bara att jag blir megafjortis, hähä ;)





Men tro inte nu att jag blir en tråkig bloggare som bara skriver om kärlek och blahablaha, de är det tråkigaste att läsa om enligt mitt tycke, så never ever. Och så fort familjen har flyttat klart blir min blogg awesome igen, se fram emot det. Puss på er ;*

Vem har det värst - egentligen?!

Oftast brukar många av oss människor ha jobbiga perioder i livet, det är enormt många som inte mår bra pga vissa andledningar osv.

Men jag är så enormt trött på dom människorna som tror att dom har det jobbigt, som säger att dom har det värre än alla andra. För i säkert 90% av fallen är det inte så. Av egna erfarenheter så vet jag att dom människorna som faktiskt har det rätt tungt i livet inte säger så mycket om det alls, utan mer "okej jag har det jobbigt!" sen är det liksom bra. Dom söker inte uppmärksamhet och vill definitivt inte att man ska tycka synd om dom...

Många som verkligen har det jobbigt är väldigt duktiga på att måla fram en bild av att man faktiskt mår bra, för man vill helt enkelt inte att någon ska se hur man egentligen mår. Man skäms helt enkelt över sitt mående och vill inte att andra ska veta om det.

Och därför blir jag seriöst arg, vi behöver inte mer oerfarna människor som söker uppmärksamheten och har det jobbigt för att man kanske råkade halka framför den snyggaste killen på skolan. Svenska folket väx upp någongång och inse att just världen går inte under pga skitsaker. Tänk på vad ni säger och till vem, det kan faktiskt finnas någon i din närhet som har ett helvete till liv och klagar ändå inte.

Sen har alla det jobbigt på olika nivåer, och alla tar saker olika hårt. Det finns inget rätt eller fel, men kom ihåg att de är ingen jävla tävling om vem som mår sämst, för dom som verkligen gör det, skulle mer än gärna vilja ha det lika bra som du!

Jag skäms! Over and out!

Hemma nu!

hann inte ge er en facelook/dresscode innan, så här kommer lite bilder iaf! ;D






Försöker få med folk ut på lite misson, men det går segt! tjohey

6/11

Godmorgon bloggen!

Nu är det bara till att börja fixa sig, ska ut med Suss sen, kommer bli gode nice :D
Så nu är det bara att hoppa in i dushen och sen börja fixa, hinner jag får ni dresscode osv. Måste ut med hunden också, pusshay!


Och Amanda jag har inte färgat om håret mer än den ggn de blev blont/brunt ;)

Dagens låt ;D


Facelook

Blev inget med Suss idag, men imorgon så blir det något iallafall, härligt de :) Så har älskling varit förbi en sväng, men nu är det bara jag och Wilmis kvar. Tror hon och jag ska se tv eller? ah vi får se.
Bjussar på en facelook vilket som, enjoy!



och en hårbild! Snyggt va ? ;)

5/11

Tjaa allihopa!

Dålig uppdatering igår, förlåt!
Försöker iallafall få Suss b-ruden att komma till lule för å göra något ;O hon är taggad! WOHO!
drar jag ut så får ni vill en dresscode/facelook, om inte så blire soffan ;) muhaha.!


Elleerrr.......



4/11

Nu gör jag ett nytt försök till att blogga, men jag kan inte lova att de blir många inlägg har fortfarande lite att göra.

Har iallafall varit med mamma hela dagen och försökt göra bort lite skolarbete, men det känns som om jag säkert har halva saken kvar att göra om säldjur... omg! det är inte ens roliga djur, typ säl, valross, muhahha.
Har ont i huvudet och ryggen nå så förbannat så jag ska nog gå och inta ryggläge nu snart, hey jag lider av sömnbrist!


Och juste, jag Carolina Forsman har blivit en torris nu, eller ? ah kanske.

RSS 2.0