31/10 - BLOGGPAUS

Förlåt för dålig uppdatering igår, har alldeles för mycket annat att göra just nu.
Därför tänker jag låta bli att skriva på några dagar, då jag har skolarbete samt att jag behöver vila upp mig + en förkylning som inte vill ge sig.


Säger till då denna paus är över, på återseende!

30/10

Godmorgon alla!

Har precis varit ut med hunden och duschat, så nu ska jag börja fixa mig! Lovar en dresscode/facelook lite senare idag. Har förövrigt inte så mycket mer att säga så vi hörs, pusspuss ;)

Techno

Dom flesta av oss bangar ju inte för att slänga in bra technomusik i bilen, det höjer humöret och gör dunken skönare! För ja, här uppe i norr gliiiider vi faktiskt bil konstant, och älskar det. Så jag tänkte slänga in lite awesome låtar ;)


Dagens låt!


29/10

Nu är det lov, så jävla skönt! och mitt börjas med en jävla förkylning, tack för den! ;o

Jag är trött och ska sova, uppdaterar sen med mer roliga saker, tjohej ;)


Svar på en fråga....

Anonym om nattblogg:
hej :D vad heter låten D:?



Sv; Apollo drive - Papercut (;

Dagens låt!




- Tack för tipset Gustav!

24/10

Detta är ett tidsintsällt inlägg, så just nu befinner jag mig i piteå med pappa och hunden. Skolan blir det ikväll, och ni vet vad som gäller då! skönt att de är sista veckan innan ett behövligt lov. Har prov imorgon också, hoppas det går vägen!


Men jag ska sluta svamla så får ni ha en så bra vecka, så hörs vi igen på fredag, och då är det lov. tjohej!

pusspuss ;)

nattblogg

Kan inte sova, och precis började jag tänka tillbaks på sommaren 2010 och vad som hände då. Hur mycket mer erfarenhet jag fick, minnen, hur lite det egentligen hanns med och hur jag mådde...

  • -Jag jobbade för fullt, och där försvann flera veckor bara sådär, men det var ganska skönt att få tänka på annat hela tiden. Detta var en jobbig period trots allt.
  • -Mormor blev sjuk, och det var verkligen som en kniv höggs in i hjärtat. Hon är verkligen en av dom som jag alltid har kunnat komma till... Du får inte försvinna! Menn hon mår bättre nu :)
  • -Spenderade många dagar och nätter i husvagnen med familjen. Vänner kom förbi och umgicks, det var rätt skönt att bara få vara. Och Wilma älskar det lika mycket som jag.
  • -For till Rhodos, och den resan blev mer att sova än festa. Kroppen sa ifrån och jag var konstant trött, dock fått med mig fina minnen därifrån.
  • -PDOL och det spenderades med Frida och co, en härlig kväll + natt, och jag mådde faktiskt bra!
  • - LK, var sjuk som ett psyk, men det blev bra iallafall. Träffade härliga sävastmänniskor så det kunde knappast bli bättre.
  • - J hängde också med på ett hörn i somras, även om allt handlade om "jag är bättre än dig!" ingen normal konversation alltså.
  • - Sen förutom att jag gick och blev sjuk i 6 veckor så var det en sak till: En person som inte är värd att nämnas...

Men såhär efteråt så tror jag nog att jag har svaret på varför min sommar var som en känslomässig bergochdal bana.. Framförallt för att jag tillät andra människor utnyttja mig på ett sätt jag själv inte förstod var fel. Inte förens nu! Men somsagt jag är flera erfarenheter rikare och det kommer jag bära med mig precis som allt annat jag lärt mig genom åren. Och det viktigaste är ju faktiskt att idag så kan jag säga att jag mår bra till 90%, så ursäkta att jag säger det, men jag är sjukt GRYM!!! ;)



Den här låten får nog beskriva min sommar!






SÅ SATSAR JAG SJÄLVKLART MOT EN BRA SOMMAR - 2011 :D

oooh baby baby! ;)


Party like a rockstar



23/10

Det känns bättre idagså jag lovar att hålla uppdateringarna i gång. Ska bara komma på vad jag ska skriva om idag för att det inte ska bli så enformigt :) Sen ska jag helt klart vila ett tag så får vi se vad som händer ikväll.

puss

Jag är såld!


22/10

Är äntligen hemma nu, och är sönderstressad som fan. Bryter antagligen ihop snart, men de är bara att ta tag i situationen och försöka le.


Kommer nog bli dålig uppdatering i helgen, så ni vet!

Drar mot stan nu!

Ska möta upp Felicia och ha trevligt innan bussen går mot skolan. Så nu börjar snart en ny vecka, det är bara att ringa och smsa om ni vill mig ngt! bye bitches ;)

- inte okej bild, men whatever!

17/10

Söndag och det innebär att man ska tillbaks till skolan. Känns inte sådär jättekul faktiskt! Men det brukar bli bättre iallafall.



Och till er ni som skriver lejda kommentarer, ta det med mig irl istället för att sitta bakom en dataskärm och tracka! No-lifers, hehe!

16/10

Håller seriöst på att bli galen på den där jävla tvättstugan, vilket helvete! Ska bli så skönt när vi flyttar till huset. Jaja, whatever. Måste in till stan idag för att köpa ett usb, och jag är inte på humör idag för att springa runt i luleåtown. Kan man bara inte få vara ofixad någongång?


Ne känner att jag måste sluta här annars blir det bara ett jävla gnällande. Hoppas ni hade en fin morgon, tjohej

Dagens låt!

Hahaha jag vet inte om man ska skratta eller gråta, men den har ett skönt gung. Kanske blir nästa plåga?! ;)

Hissar vänner/ dissar falska idioter!


Jag vet egentligen inte varför jag skulle börja skriva något, då min tanke försvann innan jag hade hunnit logga in på blogg.se, men jag tror vi kör en hissar/dissar så här kommer det!



Mina underbara vänner, och ni vet vilka ni är. Jag vill tacka er för att ni är som ni är, helt mongo och störda i huvudet! Ni gör mina dagar, och får mig alltid att le.

Och till ni underbara i HU10, ärligt så trodde jag inte att ngn av er skulle kunna vara lika bra som dom i HU09. Men ni motbevisade mig, och är minst lika bra! Så vi får hoppas på 3 galna år, så att tiden går fort. Men vi har haft en jävligt bra start i allafall, hehe. Ni betyder sjukt!

Älskar er alla! <3




Här skulle jag kunna skriva i evigheter. Men jag dissar FALSKA vänner så enormt mycket, eller kanske vi ska säga lögnaktiga idioter istället. Jag ser ingen mening med att gå bakom ryggen på andra, att man ska snacka massa skit för att framstå som bättre själv. Vad ger det egentligen ?! att vara en manipulativ bitch, men what goes around, comes around, de är ett som är säkert!
Och sen inte kunna stå för det man har sagt, det är så jävla töntigt så jag dör. Att leta upp vänner till mig och försöka manipulera dom också, och snacka en massa påhittad jävla skit. Det ger mig ju bara en bevis på hur jävla osäker man får vara. Att måsta vara omtyckt av allt och alla, fyfan jag tycker synd om dig, att du inte kan stå på egna ben!! Eller ne förresten, jag tycker inte synd om dig. Jag tycker synd om dom som går på din påhittade jävla skit. Men vi alla vet ju att falska bitchar tillslut inte har några vänner kvar när folk börjar inse vissa saker... jag kan lugnt säga att; jag är STARKARE än du!

Dagens facelook!


15/10

Tja allihopa!

Kom nyss hem, har suttit och väntat på tåget med Felicia, tänkte somsagt vara lite roligt sällskap. Men kallt vare, och inga direkt snygga killar på busstation heller. Vilket helvete alltså! Men vi har som alltid kul så det var lugnt.

Ska försöka sluta skriva så mycket om min vardag och uppdatera om andra saker istället, det låter väl helt ok?! Men de kanske kommer upp ett inlägg/dag om vardagen också.

Men vi är trötta och sega, sen så ska jag väl göra mat och se vad som händer ikväll. see ya! ;)

Hejdå Luleå!

Nu är helgen över och snart sitter jag och Wilmis på bussen till Öjebyn. Hoppas ni andra för en bra vecka, så hörs vi igen på fredag :) Så är det ju bara att ringa och smsa om ni vill mig ngt, puss!

Nya hårfärgen!

I veckan så färgade jag faktiskt om mitt hår med hjälp av Felicia och Amanda. Det blev en lyckad kväll, och jag är sjukt nöjd med resultatet!

-FÖRE


-EFTER



Från och med du

Brukar inte lyssna på sån här slags musik, men Oskar Linnros gör väldigt bra musik. Älskar denna låt!!


10/10

Söndag igen då och det betyder att man ska tillbaks till skolan, tror dock veckan bjussade på två sovmornar så jag gnäller inte om det. Men jag är sjukt trött och vet inte riktigt vad jag ska skriva, måste i alla fall hinna duscha och packa nu så jag kan ta de lugnt tills bussen går ikväll.
Ni får ha en så bra dag allihopa, skriver senare. puss

Dagens låt (;

Gammel men så jävla bra, texten är sjukt skön! Riktigt rolig att sjunga också :D

9/10

Morning everybody!

Håller på att tvätta som varenda helg, woho. Och sedan så har jag även gjort klart Arbetslivs grejen, känns riktigt skönt faktiskt :)

Lutar mot en lugn lördag, fast jag känner att jag verkligen behöver det också. Wilmis är då trött och sover i princip hela tiden :D

Ska skriva mer sen, vi hörs!

Så jävla less!



Jag håller seriöst på att bli tokig nu, kan ingen jävel fatta att jag INTE är det minsta intresserad av att visa något i cam för någon! Och att det sedan inte ens accepteras att jag säger nej gör mig ännu mer fuckad i huvudet. Är en större del av er killar helt störda eller ? för vem vet inte att nej betyder NEJ?! Jag personligen ser inte ens vad syftet i det hela är, att jag ska vara ett jävla runkobjekt...

Jag hoppas alla läser detta nu, för vet ni vad ? Jag ger fullständigt fan i hur kåt du är/blir pga mitt utseende, jag är så jävla less på att ses som ett sexobjekt hela tiden. Och att vissa idioter t.o.m har flickvän. Kan den bruden inte ge er det ni vill ha, så dumpa henne då innan ni börjar flörta med någon annan. Jag är inget jävla substitut och kommer aldrig att bli heller! Och jag har nog mycket självrespekt för att inte ens tänka tanken, att lite av era komplimanger skulle kunna få mig att göra i pricip vad som helst. För jag behöver inte höra att jag duger, när jag vet det så jävla bra själv.

Vill ni inte lära känna mig, hur jag är som person och vad som finns innanför min yta. Så kan ni seriöst dra åt helvete, för jag behöver ändå inte er. Jag är värd någon som tar mig för den jag är som person, som vill lära känna mig. Sen är det ju bara ett + att jag faktiskt ser bra ut. Jag är Carro ffs, inget substitut för kåta killar som inte kan få sig något bättre! Bara så ni vet... ;)





ehehe



... att jag har varit en riktig olycksfågel i mitt liv. Det här är vad jag hitills har lyckats med;
  • Brutit vänster handled
  • Brutit höger handled
  • Brutit foten
  • Dragit av hälsenan
  • Dragit av ledbanden i knät
  • Fått axeln ur led
jag anser i alla fall att det är mycket ;o haha!

home

Äntligen har jag och Wilmis kommmit hem, våran destination började på skolan 12.10, sedan har vi var och tjorvat runt på massa affärer osv. Nu är vi båda trött och det blir en lugn kväll vad jag vet :)
Och jag har fått massa önskemål av Alexandra, så ska försöka blogga om det för din skull gumman!


Vi höres sen :D

eheh

Mökisarna, nu kommer jag också! ;O

Drar somsagt till skolan nu, så ni andra får ha en trevlig vecka! För det kan jag lova er att jag alltid har :) Dom som törs får ringa, annars kan man faktiskt smsa också :)

Just the way you are

Hade absolut inte klagat om jag hade en pojkvän som sjöng den här åt mig. Men det får vänta :)

3/10

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har haft så mycket annat att göra i helgen att jag helt enkelt inte har hunnit med datorn. Och idag åker jag tillbaks till skolan igen, satan så tiden går fort.

Men om 4a veckor har vi lov, och det ska bli skönt :) Ska försöka slänga in några inlägg till innan jag åker, men måste hitta någon insperation först. Det kommer iallafall komma upp en ny låt.



Sjukt bra


2/10

Godmorgon alla, eller ja vem är vaken nu?

Nu ska jag iallafall ner till tvättstugan och sedan ut med hunden på morgonpromenad. Kanske kolla om det finns något bra på SF-kanalen, ehee kärleken i mitt liv :)

Så hör jag inte av mig senare idag, så kan ni räkna med att jag och tvättmaskinen inte kom överens.

Facelook!



;)


1/10

Äntligen hemma efter att ha tjorvat på lokalbussen, det är ett jävla helvete att åka buss med hunden -_-'
Och i helgen ska jag inte göra ett jävla skit, det ska bli enormt skönt. Bara jag och Wilmis! Eller juste, har lite skolarbeten att göra, men det blir bra det också :)

Så vill jag bara tacka er brudar för en galet awesome kväll/natt igår, det måste vi göra fler gånger! Ni betyder<3



Nepp, nu ska jag och Wilmis chilla på läget så att säga, på återseende.

RSS 2.0