Life goes on.

Dem senaste dagarna har jag spenderat min tid i Luleå hos morsan. Har umgåtts med några fina personer, haft massa promenader vid vattnet med min älskade hund. Jag har mått bra, och varit glad... Även om jag också har varit en aning bitter lite då och då, tur att man har några fina som ställer upp och snackar en till rätta.

Dagens planer är väl att sola? måste ju bli brunare än mamma, fick panik igår när hon gjorde det klart för mig att hon kommer vinna tävlingen om jag inte slutar sova under dagarna. Men eftersom hon blir kräfta så har jag ett försprång... 1 timme i solen och jag är lika brun som henne, promise;)


Du är den som alltid stannar när alla andra sviker, du lämnar mig aldrig oavsett hur jag beter mig mot dig.
Du är mitt allt, hur skulle jag klara mig utan dig?
Ljuset i mitt liv<3

Det var fan sista gången!

Right back at ya!

Every little thing.

Jag trodde att det skulle gå smärtfritt denna gång, jag hade peppat mig själv för att lyckas. Jag kanske gjorde det till viss del, kroppen och hjärnan är med på mina noter. Men hjärtat säger sitt eget, och jag förstår inte hur en människa kunde tilltala mig så mycket under så pass kort tid, du blev speciell från första stunden jag såg dig.

Jag kan vara arg, ledsen, illamående och rent sakt förbannad pga ditt beteende, och visst det hjälper för stunden. Men vafan ska jag göra för att de ska hjälpa i längden? Jag mår fan illa när jag tänker på dig! hoff. But still...


Jag ville inte ha dina förlåt, jag ville bara att allt skulle bli som förut..


Låten säger fan allt!

When i walk in the club, all eyes on me ;)



Likt en blomma

Var ute klockan 5 imorse och gick med hunden, var måttligt skönt kan jag säga. Och insåg att jag måste få ett slags avslut på detta, och det fick jag klockan 5 imorse på en brygga. Jag gav upp hoppet...




Egoboosten fortsätter ;)



Dessies nya låt, den blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den! AWESOME!

Spelar ingen roll!

Dem senaste dagarna har bjudit på en rejäl egoboost, de är synd att någon ska komma och förstöra det för stunden. Alla som känner mig vet att jag inte är personen som ljuger när jag säger saker till människor.. utan att det kommer direkt inifrån och att jag menar varenda bokstav av det ordet! Wellwell, jag trodde att jag hade slutat att ha å göra med 3åringar men uppenbarligen inte. Så därför blir jag förbannad när folk inte kan tala sanning och ljuger mig rakt upp i ansiktet...

Men det kanske du inte har tänkt på lilla vän, att fler skulle nog tycka om dig ifall du inte höll på som du gjorde, tror du behöver sätta dig ner och fundera över ditt beteende och framförallt TÄNK OM, för din egen skull. Bara ett tips!



Men pga att jag är så jävulst trygg i mig själv, så behöver jag inte bete mig som en idiot. Utan jag kan lika väl vara en och stå för det! ;) det ni!


SMILE BITCH, YOU DESERVE IT!


Resulatet ;)




EGOOOBOOOOST som fan!!! (;

S-nygg vare ja!

Nu ska jag fixa mig bara för att jag kan! Resultat får ni senare, WOHO! (;



Godnatt

Det känns som om klockan är jätte mycket, men i själva verket var det ju inte så farligt :)
Ikväll har jag klippt mig och färgat håret... Det skulle bli grönt, men blev svart. Konstig färg det dära, hähä! Sen har jag även fixat mina nails, som jag inte gjort ordentligt sen pitecrusing, och de var ju hundra år sen. Lägger upp bilder på både och imorgon! :D


Ska leta reda på någon film och lägga mig i soffan, och bara chilla gärnet! Vi hörs imorgon, puss.

Så här känner jag mig just nu - LESS!

Börjar förtillfället bli en aning less på att gå runt ofixad och se ut som "hej kom och hjälp mig typ" Jag vet inte om det bara är jag, men är jag fixad, känner jag mig snygg and so on och då får jag en riktig egoboost! Och alla idioter där ute som gör mig ledsen får se på fan typ, haha!
Hellre va ute och ha kul än att ligga i sängen och tycka synd om sig själv, för jag vet om att jag ser jävligt bra ut, och de är ju synd att vissa är så korkade att dem låter mig försvinna (;


Så kom igen nu b-rudar, dra igång egoboosten! och bevisa hur jävulst snygga ni är! ;D


Dagens låt!

Ni som brukar följa min blogg vet om att jag oftast anser att en låt är bra om texten är det, Och nu finns det äntligen en låt som har allt!

Så nu tänkte jag visa er en låt som en grym skåning gjort, texten är sjukt fin och vi alla känner nog igen oss i känslan. Älskar ni låten, så lägg till han på fb; Viktor Oemotståndlig Johansson! Han är ju sjukt snygg också ;)


Enjoy!

gött väder

Sitter just nu hos Challan och tar det allmänt chill! ÄLSKA VÄDRET! fyfan så skönt att värmen har kommit samtidigt som avslutningsveckan. 4a dagars ska vi ta oss igenom, blir nog bra! (;
Ska hoppa ut på balkongen nu, men ska försöka ta bilder som jag kan visa er sen från veckan ;D

pusspuss :*


The one and only!

Tänkte nu dra upp historian bakom min absoluta favoritlåt!

Enda sen jag var liten så har min far alltid spelat Smokie, i båten på sommrarna, i bilen, på fester ja u name it. Vilket har gjort att jag gillar dem minst lika mycket som honom. Men även en sak som han har fått mig att förknippa med Smokie är ju mercor! Haha, som han alltid sagt och som jag alltid säger är att en ÄKTA mercaraggare lyssnar på Smokie, och gör han/hon inte det, så är dem bara en kopia av en mercaraggare (Y) huhu.

Så nu alla folks där ute!! Tycker jag att vi visar den svenska befolkningen vilket som är det enda rätta bilmärket, och vilken musik som hör till! WOOPWOOP (; ENJOY SOM FAN, puss :*


Bästa crusing låten!

Min absoluta favorit!

och den vi alla känner igen!


svar på en fråga

Varför det verkade som att jag alltid har samma kläder på mig?


Svar; saken är den att jag bara har ungefär en outfit, jag har inga pengar till nya kläder and so on så what to do!
HAHA, nämen saken är väl att jag just nu för tillfället inte har några nya bilder och använder dom gamla, där jag har tagit flera olika bilder under samma kväll. Alltså blir det ju automatiskt att jag har samma kläder :) annars kan det också vara att jag ofta drar på mig min favorit kofta, och har den på fler bilder även om resten av kläderna är olika hela tiden. Nåja hoppas du fattar :) hare fint!

Den där rubriken

Jag har lovat mig själv och många andra att jag skulle börja blogga igen. Så de är väl bara att passa på när man har internet!


Har precis varit ute och gått med hunden, gode skönt faktiskt! Sen har hon fått bada som vanligt, kan inte förstå hur hon kan tycka det är roligt att simma ut för att hämta en pinne? Nåja, det är ju bra träning för henne :) Sen har jag 3 rester kvar att göra, och det måste jag fixa nu innan helgen är slut.
Det är;
  • Skicka in foton
  • Engelska uppsats
  • Svenska artikel om ELMIA! ;)



Näe nu får jag ta och göra något annat, puss!

RSS 2.0