Dagens smink :)



If I Was You(OMG)

Denna låt kommer att spelas hett på våra fester framöver, så grymt bra.

O-M-G, I'm so sexy (;

Har somsagt tagit en semester hos mamma nu, känner att det var mer än välbehövligt. Har dessutom stängt av telefonen och kommer inte he igång den förens på söndag. Ska bli kul att se hur många som har vela ha tag i mig då, men jag förvarnade ju åtminstone på facebook (:


Imorgon eller (idag) blir det ju, så ska jag fara in till Luleå och hjälpa mamma med nya lägenheten. Känns ju bra att få göra något jag tycker om och faktiskt är bra på, att måla. Blir som lycklig då!


äh vafan, slänger in några bilder från idag, enjoy!

Låten säger allt..


Godmorgon lovers!

Pappa ringde och väckte mig vid 12 och började prata om det ena och det andra, så innan han var klar hade jag vaknat till ordentligt.

Men nu till morgonens händelse, skulle gå ut med hunden och tänkte äh vafan orkar inte klä på mig!  Så drog bara pappas dunjacka över och tog foppisarna, under hade jag ju endast shorts och sovtröjan. När jag väl kliver ut så spöregnar det, blåser och är någon enstaka + grad, OMG! Så hade jag bara skippat jackan så hade jag ju haft världens sommaroutfit, grannarna måste ju tycka är jag är liiiiite konstig (; HAHA! Och bara för att jag var så smexxi, så kommer det ju tusentals bilar också, nåja jag har ju i alla fall bruna ben! Det räknas jag lovar...


Morgondamp på hög nivå, puss.

Facelook och smink! ;D





Because the night

Sitter och väntar på Challan som skulle komma och skjutsa mig till affären så jag får handla, men hon skulle komma strax efter två och nu är klockan fem. haha, jag är säkert bortglömd som vanligt (:

Måste verkligen börja träna igen känner jag, annars blir man ju lika fet som en annan julgris och det skippar man helst. Och sen är jag ändå så rastlös om jag får sitta still för länge... Suger garanterat!

Vad händer annars ikväll ? ;)

90's Best (:

Vet att bloggandet inte ligger på topp just nu, men sålänge vi renoverar vårat hus så finns det inte så mycket möjlighet att blogga. Sen stressar jag allmänt ihjäl mig i skolan när jag har så mycket rester och omprov som ska göras innan sommarlovet, OMG!

Får dock se vad som händer i helgen, det är iallafall snack om att jag och kärringFelicia ska dra ut på Kalles imorgon, blir nog trevlarns alltså (:

För tillfället sitter jag i husvagn och lyssnar på gamla godingar, fick bara nå ryck igår och börja lyssna på Aqua och så blev de bara så! HAHA. Så jag slänger in lite musik, funkar sjukt bra att ha i bilen t.ex ;)

RSS 2.0