ALL IN !!!! ;D

Imorgon då jävlar smäller det! Jag har dem bästa med mig, och ingenting kan bli fel!  



Awesome är inte något man blir, utan något man föds till att vara! (;


Woho! ;D

Nu allihopa måste jag berätta om ngt som ingen normal jävel verkar fatta. På min header så står det en text(ah läs själva) den texten kan man översätta ungefär såhär; "En positiv attityd kanske inte löser alla problem, men den irriterar nog många människor för att det ska vara värt besväret" Så jag fattar inte vars problemet ligger egentligen?

Jag målar upp en bild av hur jag vill att ni ska uppfatta mig, och jag gör allt för att irritera er! Detta kallas att provocera, och det bästa är ju faktiskt att jag får er att reagera på de ;) Så är ni så allmänt korkade så får ni faktiskt skylla er själva, för det enda ni gör är att bli förbannad och irriterad pga ingenting egentligen. Därför gör ni mina dagar gott folk, har ingenting annat att säga!

Och dagen jag vill bli gammal och tråkig, den dagen ska jag växa upp och mogna till ;)
Ha en fortsatt bra dag, älskar er också. puss!

KÄRLEK!!

Fyfan vad jag är glad!!  Fick tillslut en dator i present ändå, så nu kan jag verkligen lova att bloggen kommer komma igång igen :D Ska bara bråka på pappsen om ett internet så är problemet löst. Sen är jag så sjuuuukt jävla taggad till på fredag då jag och mina älskade vänner ska bli fulla som svin! Det kommer bli en 18-årsdag att minnas in i dimman, så jävla awesome! (;


Och juste, ibland kan man ju faktiskt fundera vars världen är på väg, har dem senaste 2 veckorna haft ett ex på mig och nu i veckan kom en flickvän och spåra. HAHA, skäms ju över brudars beteende, inte undra på att boysen inte kan hålla sig trogen mot er! Men kärlek på er ändå, ni har gjort mitt liv lite mer awesome! (:


Nejfan, nu taggar vi inför fredag! Glöm inte gratta mig på lördag, puss på er bitches ;**


(:



Tack för att du finns... <3

Jag är bara så jävla snygg! ;D


Ny favorit! (;


Vädret u know!

Sitter just nu på skolan och ska göra ett arbete om arbetsplatsolyckor, har gjort detta förut, men de är väl som lika att behöva göra det igen! ;)

Är iallafall på sjukt bra humör idag, världens finaste väder och SOL! love it. Har dock inte så mycket att skriva nu, lär bara bli en massa svammel, så jag återkommer :) Puws.

RSS 2.0