Sjukt trött!

Nu ska jag vila en stund och sedan bär det av till Öjebyn igen.
Ska förbi världens bästa Hannas nya lägenhet i veckan, sjukt awesome! :D

Sen får jag önska er andra en bra vecka på skolan/jobbet/hemma, så hörs vi igen på fredag som vanligt.
Ring/smsa om ni vill ngt! puss.


Dagens låt ;)


26/9

Idag är det endast 5 månader kvar tills jag fyller 18, ni kan ju tro att jag längtar ;)

Har precis kommit in, och ska hoppa i duschen nu. Sen så ska jag hjälpa pappa att göra Palt, det är så sjukt gott!! Drar ju somsagt tillbaks till skolan idag, och finns inte du Felicia på bussen så kommer jag och hämtar hem dig från Kiruna, glöm inte det! ;o hehe saknar dig b-ruden.

-Bilder från våran morgonpromenad





Give it up to me

Så skön låt, älskar refrängen!

Dagen i bilder!






25/9

Äntligen har vi kommit hem från en hel dag i Jokkmokk, är gode trött! men ska försöka skriva mer inlägg lite senare ;) puss på er :*

tvättat klart!

Det blev en snabb tvättning idag och tur är väl det. Ska upp 07 imorgon för att fara till Jokkmokk över dagen. Så kommer inte uppdatera förens jag kommer hem därifrån.
Hoppas ni andra får en bra fredagnatt/lördag för nu ska jag dejta kudden och drömma mig bort :)

- Låten som stämmer så jävla bra in på mitt liv just nu!

2 bilder från veckan, enjoy!



24/9

Tjo mina kära läsare!

Har precis kommit hem, Pappa hämtade mig på skolan så for vi med husvagn till Älvsbyn. Kollade in farbrors nya hus, hälsade på gammelfarmor, och sa hej till farfar och en kompis till pappa. Sen var vi förbi coop, och nu har jag äntligen packat upp allting. Ringt lite samtal och fixat. Klockan 22 ska jag även tvätta, känns verkligen kul efter bara 2 timmars sömn inatt.

Ska ladda upp lite bilder senare, tjooho!

Öjebyn here we come!

Vi hörs på fredag som vanligt :D ni får ringa/smsa så länge. Puss på er ;*



-osminkad och äcklig :D

LAZEE!

Alltså jag kan inte få nog av hans låtar, här kommer en av mina absoluta favoriter!
Diggar verkligen början ;)


19/9

Godmorgon! 

Har precis varit ute med hunden och duschat. Så jag ska bara ta det lungt fram tills bussen till skolan går ikväll :D Och Felicia verkade ha något lurt att berätta då jag kommer dit, ehe ska bli spännande ;)

Hoppas ni andra inte är allt för bakis bara :D

Dresscode/facelook





Känner ni igen mig ?




Love is on fire

Vi alla har väl stått och hoppat till ItaloBrothers - Stamp on the ground ;) Så nu tänkte jag tipsa om ännu en låt som dom har, och de är Love is on fire, så ni inte tror att mina kärleksliv har börjat spraka, med tanke på rubriken, ehe.
Det är i alla fall ännu en låt att använda på festerna, grymt awesome!

Nåväl, enjoy! :D

18/9

Godmorgon,
förlåt för att det inte blev någon dresscode/facelook igår. Men jag var tröttare än förväntat, fast idag kan jag garanterat lova en!

Förövrigt håller jag på att tvätta, lite tråkigt men ett måste (; dock kan jag komma med ett tips...;
prova tvätta i fyllan, det är sjukt kul! Och blir inte lika tråkigt. Men var inte så as kalas att du spyr i tvättmaskinen, utan lite lagom så att världen snurrar en aning men ändå så du kan stå upp! det anser jag är något man borde testa i alla fall 1 gång i sitt liv ;)

Så skriv till mig då du/ni gjort det, så får jag veta hur bra du/ni tyckte det var.


hahahaha

Alltså jag fick verkligen dagens skratt nu!

Var inne på den alldeles för tråkiga sidan kamrat, såg att jag hade kvar ett live sen förut och skickade iväg ett som såg ut såhär...;
"Någon som har lust att va social, bring it ;)"

då äre en mupp som svarar såhär(jag kopierar direkt från texten)...;
"asså vem fan tror att du eeeee??????
skit i dig om du svarar!!!"



HAHAHAHA, äre jag som har sämst humor eller är det här faktiskt kul ? xD
för om han inte bryr sig i om jag svarar så vafan skriver han för då? någon som vet ? ;o

ChillarN

Nu har vi ätit och hämtat ett paket till Challan från busstation. Just nu håller hon på att göra sig ordning för jobbet, och sedan ska jag hoppa in i duschen! tänkte bjuda på en dresscode/facelook senare. Så kika gärna in då ;)

Om ni är nyfikna på gamla dresscodes så klicka er bara in på "dresscode/facelook" som finns bland kategorierna
Jag återkommer så snart som möjligt...

- Snetjej!

Musiktips!

Jag diggar dom här brudarna till max. Dansen, attityden ja allt!
Kanske är för att jag är så lik i sättet, och jag kan mer eller mindre dansa som dom ;)

Men ialla fall så är detta en låt jag tycker är sjukt grym! Enjoy.


17/9

Hemma ännu en gång från skolan, veckorna går så himla fort. Ska bli skönt när vi flyttar till Piteå så jag slipper bo i en väska, förut tyckte jag att de skulle bli ett helvete, men nu längtar jag bara :D man kan faktiskt ändra åsikt!

Och det är faktiskt många som undrar vilken skola jag går på så jag kan berätta det nu...

Jag går på grans naturbruksgymnasium som ligger i Öjebyn ungefär 8 km utanför Piteå, alltså går jag naturbruksprogrammet med inriktning hund. Och efter 3 år på skolan, om jag lyckas med lydnadsprovet är jag utbildad hundinstruktör, annars räknas jag väl mer som en hundvårdare. + att jag får ha med mig egen hund på skolan!

Och jag bor på skolan i såkallade internat under veckorna, och ja, våran skola ser ut som en bondgård ungefär. Men det är en sjukt bra skola, där alla är jättetrevliga, maten är awesome. Helt klart charmig och det ingår mycket praktiska lektioner, så det är inte bara att sitta i klassrum hela dagarna. Så förutom hund inriktningen så finns;
  • Djurvård
  • Jordbruk
  • Häst
  • Naturvetenskap
Hoppas ni förstod lite mer :)


12/9

Har en allmänt jobbig dag. Så har inte orkat uppdatera någongting. Snart åker iallafall jag och trollet tillbaks till skolan, så ingen uppdatering som sagt.
Ni får ha en bra vecka, så slänger jag in en sjukt fin låt. puss på er<3

En av mina förebilder (;

Eftersom jag ändå befinner mig utanför Boden kan jag passa på att dra upp en artist som jag personligen tycker är sjukt grym, hans stil, och rösten är riktigt awesome, sen är han ju jävligt snygg!;)

Många skulle se honom som en ungefärlig kopia av Elvis. Och att han kom 2a med sin kör i "körslaget" är inte heller dåligt. Jag har även varit med i en kör som sjöng med honom på en julkonsert*stolt* Framförallt, sist men inte minst, så är han från en by utanför lilla Boden... Så vem kan jag då syfta på ? om inte Brolle!

11/9

Jag har precis kommit hem till morsan i Sävast, och det kan jag lova är jävligt skönt! Blev en hyffsat lyckad kväll igår, men kul hade jag då iallafall och det är ju huvudsaken :D
Kvällen blir nog lugn skulle jag tro eller det hoppas jag på, för är lite smått seg nu, eller kanske man ska säga bakis ;) Meen, ni hör ju hur jag svamlar, så jag återkommer senare. Puss

Nu kör vi! ;D

Ha en underbar kväll allihopa, för det ska jag fan ha! :D
vi hörs imorgon, puss på er! :*

Bölle!

Nu medans jag sitter och väntar på folket, så börjar funderingarna kretsa runt igen.

Speciellt om mitt sätt att vara mot andra människor, varför jag oftast bråkar eller har väldiga diskutioner med mina vänner. Mamma kanske hade rätt idag, att jag vill för mycket, jag vill se mina vänner må bra och ibland kanske jag vill hjälpa alldeles för mycket. Hon menade på att låt dom sköta sitt och lära sig av sina egna misstag, utan att jag ska vara där och predika när det oftast i slutändan är som jag sa det från första början.

Så jag ska nog börja hålla käften om mina åsikter. Ska sluta ta min hjälp från erfarenheter. Och ärligt, har nästan lust att sluta bry mig! För jag blir fan sjukt förbannad på sånt här, det hade fan varit annat om jag satt och snacka massa bullshit, då kan jag förstå att ingen vill lyssna. Men att ta ett gott råd, det är också för mycket begärt tydligen.

Haha jag ger upp, men kom då inte tillbaks och säg; Carro, du hade fan rätt i de du sa förut...
Kom inte och säg att ni behöver min hjälp, då ni ändå blir sur över mina åsikter! Fan, så less jag blir!


Dresscode/facelook






10/9

Tjullululu folket!

Nu är jag hemma, och har precis kommit ut ur duschen!
Så jag lovar att slänga in en dresscode/facelook senare, för de kmr bli en awesome kväll :D

5/9

Stressig dag, tänkte göra ett videoinlägg. men det tjorvade bara med mig så!
Ska alldeles strax fara till bussen för ännu en vecka på skolan, hämtar Wilma imorgon också, längtar! :D
Datorproblemet är ännu inte fixat, så bloggen har tyvärr dålig uppdatering just nu, men jag får ta igen det en annan gång. Vill ni mig någonting är det bara att ringa eller smsa, så hörs vi! pusspuss

Godnatt

Har äntligen kommit hem, och det blev ett lyckat mission :) Ska sova nu, så vi hörs imorgon. Pusshay

Ändrade planer!

Hinner inte blogga nå mer just nu, ska på mission till Piteå!

4/9

Godmorgon alla!

Har precis kommit mig upp ur sängen, och ska fördriva tiden här tills klockan är 3 ungefär, då jag lovade att väcka Challan :) Sen skulle väl vi ut på några ärenden. Fast det hade ju varit skönt med en dusch innan, jag känner mig rent av äcklig.

Hoppas ni andra haft en bra morgon, ska uppdatera med något roligare sen! kanske ett videoinlägg? ;)

Vill ha dig i mörkret hos mig

Gammal men så skön, gått i reapet ikväll ;)



Godnatt!

Kärlek

Alltså en sak jag nu har suttit och funderat på är det här med kärlek...

Dom senaste dagarna har jag fått höra från många att det borde vara min tur snart att hitta "the one", hitta någon som är perfekt. Någon som ska passa mig till 100%.
Men tänk då om jag inte vet, vad som skulle passa mig ? jag vet knappt ens vad jag vill ha för sorts kille längre ? Och då är det inte lätt att veta vad man ska leta efter. Fast det är ju klart att man saknar att ha någon där, den där personen som man blir lycklig av att bara titta på, och den som man tänker på jämt. Men vissa dagar tycker jag det är så enormt skönt att få vara singel, och kunna göra vad jag vill utan att behöva tänka på någon annan.


Dock har jag haft 2 seriösa förhållanden varav de ena var i 2 år, och jag behöver nog egentligen få bara vara för mig själv ett tag. Och det är ju inte så att jag får för lite uppvaktning, snarare för mycket! Men eftersom jag inte vet vad jag direkt söker så väntar jag bara på det där klicket... för jag orkar inte hålla på att byta kille lika ofta som jag byter trosor, eller "älska någon över allt annat" lika snabbt som det går att koka nudlar. Nä men ni fattar poängen! Jag vill ha ett seriöst förhållande som håller i längden, men man säger väl 3dje gången gillt eller hur? ;)



Och även fast man är snygg så kan kan man vara singel, så nu drar jag in en kontaktannons, haha!
Är du en kille som tror sig skulle falla mig i smaken, så hör av dig! ;)






-Bara för att jag gillar bilden!


3/9

Sådär, nu är jag hemma ännu en gång!

Så just nu sitter jag bara här, men en sovande Challan. Ska tvätta ikväll, kommer bli sååå kul ^^
Uppdaterar senare, min hjärna funkar inte just nu :)

RSS 2.0