Freaky

Så var det söndag igen och det bär av mot Öje som vanligt! Efter en vecka som sjukling så längtar jag efter mina brudar som en tok! Ska bli skönt att komma tillbaks (;

Om inte planerna ändras under veckan så blir de då gälkatown nästa helg, och bebis följer med dit! Får försöka att uppdatera bloggen lite smått då jag har tillfälle och att det hinns. Så mina kära läsare, I'm back!!!! ;)

Kärlek på er, puws!

Hey Mr. DJ make my body move!

Här har ni en jävligt bra partylåt, ta er tid att lyssna och jag lovar att ni har fått en ny favorit ;)


Famous (;

Har suttit och snackat om min 18årsdag med Alex nyss, och det låter som om den kommer bli så sjukt jävla awesome ;) Men det är ju iofs givet då allt jag gör är awesome!!




WOHO!

Idag är också en jävligt bra dag! Fick ju som sagt en riktig tankeställare igår om att jag inte direkt hade varit mig själv dem senaste veckorna, men kära folket.... nu är jag mig själv till 110% igen :D Hoff, vilken befrielse alltså.

Men bara för att jag går runt och är obrydd igen betyder det ju knappast att jag ska tåla vad som helst ;) Det är något som alla borde veta, speciellt en Mr. Han är som gode duktig på att säga saker som aldrig händer sedan, och det rör mig inte ryggen, men han fixar ju sitt eget avslut i vårat förhållande iallafall. Då jag har svårt att komma ihåg människor som inte hör av sig ;) sad but true! hähä.

Nejfan nu är det duschen som gäller, och sen får vi se! Pusstja.

AWESOME (;

Känner mig bara så allmänt glad idag, eller det brukar jag ju alltid vara! men idag är jag lycklig.

Jag har ju trots allt alla underbara kärringar och vänner som gör mina dagar till det bästa som finns, har bebis Wilmis som får mig upp ur sängen varje morgon, en familj som stöttar mig i alla lägen, Och en underbar pojkvän som vill vara en del av mitt galna liv. Jag har allt jag önskar och det var nog inte förens idag jag förstod det!! Detta är ren kärlek som jag ger till er, och det kommer aldrig vara något annat :)



Och sen så kan jag ju säga att ni människor som vet med er att jag inte har något behov av eran nyfikenhet, eller om ni överhuvudtaget har något med mitt liv och göra, kan dra! Jag lider med er att ni är avundsjuka på mig och det jag får uppleva dagligen. Men ett tips; skaffa er ett eget awesome liv istället så blir det nog liiiite bättre ;) Även om ni aldrig kan klå mig!

Jag är och kommer alltid vara bäst! Snacka gärna skit om mig, men ni kommer alltid komma i andra hand och vara en B-kopia. Ni gör mig bara mer känd, och jag älskart! (;


Hemma.

Fick åka hem från skolan idag pga att jag har gått och blivit sjuk. Måttligt kul då jag inte har den minsta lust att vara sjuk eller har tid.

Sen är jag så sjukt sugen på att få komma igång med mitt bloggande igen och få igen alla mina awesome läsare! Men jag jobbar på mitt problem och hoppas att ni är trogna läsare som kommer tillbaks då jag drar igång igen. Om inte annat kan ni ju alltid läsa igenom mina gamla inlägg, kolla bilderna och musiken (:

Kärlek på er <3

3/1

Kom hem från gälkatown igår, och det har faktiskt varit sjukt awesome att vara där. Tåget hem var då det värsta jag varit med om på länge, höll i princip på att dö, men man mår som man förtjänar, right ? ;)


Har ingenting vettigt att skriva. Puss!

Hur ska man älska nån, som har älskat nån förut?

Årets fail 2010

Det finns två årets fail, så jag skriver om båda.


Första;
Att jag sneade i fyllan, och var sjukt ledsen och grina utav bara fan. Sen när moogit frågade mig vafan det var, så fick han svaret tillbaks; "Jag är så korkad".
Och de absolut värsta är ju att jag inte kommer ihåg det själv.




Andra;
Årets andra fail går till..... MOOOGIT!!! :D
När moogit försov sig till tåget upp till gve som han skulle ta tillsammans med mig och Melissa.
Jag ringde som ett psyk varje minut i en timme för att han skulle vakna, men inte fan ville han vakna!?
Det slutade med att vi tog tåget utan honom, och han fick fixa skjuts själv (= buss i fyra timmar) så han var inte framme förns kvällen med all vår dricka.




HAHAHAHAHA xD

1/1 - 2011

GOTT NYTT ÅR JÄVLA FUCKERS!!


Snacka om att 2010 gick fort, men nu ser vi fram emot ett ännu bättre 2011, right ? ;)

Ligger i sängen med två mysisar, gode nice! Have a nice day, puws <3


RSS 2.0