Årets jag 2010 (;

What to say, jag är bara så grymt snygg och här får ni en bild som jag tkr är awesome! ;D + en favoritoutfit!



Årets låt 2010 - Del 1

Det kommer att komma flera låtar för att jag har så många olika, som har betytt mycket på olika sätt! :)


Men just den här låten har jag valt för att den påminner mig så mycket om mig själv, mina rädslor för att bli sårad och rädslan över att släppa tilliten till en speciell person. För att jag just har så svårt att göra sånt, och därför ifrågasätter jag istället. Behöver egentligen inte säga så mycket mer, utan lyssna på texten så fattar ni vad jag vill berätta!



Årets 2010!

Har lagt till en ny kategori där jag går igenom allt som har varit värt att nämnas detta hår, som till exempel "årets låt", "årets resa" osv. Så skriver jag även en motivering till varför!

Hoppas ni tycker om det, så uppdaterar jag så mycket som möjligt, pussva ;*

27/12

Kollade igenom alla mina kommentarer och såg att jag glömt att godkänna några av dom, så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det, och så får ni hålla koll på ifall ni får något svar nu :)

Annars har jag ingenting vettigt att säga så jag bjuder på en bild och en låt ;)


Dissar!!

Människor som inte kan låta andra vara ifred, det är något jag stör mig som fan på! Och det spelar ingen roll vem eller varför denna människa inte kan låta en vara ifred, men ibland kan man börja fundera vars fan problemet ligger i den personens skalle ? nåja, oavsett så skärper jag till mig och är den vuxna i detta läge. Jag orkar seriöst inte bråka med någon, så jävla onödigt!

Saken är ju den att de inte är någon idé att försöka ens, för ursäkta mig men här har ni den mest obrydda människan som lever på denna jord. Jag har självförtroende och självrespekt nog att fatta att jag är så jävla bra! och därför behöver jag inte bry mig i vad andra tycker/ säger om mig ;)) sug på den ni era fuckers!

En stor fet jävla kyss, och så lyssnar ni på låten...

24/12

Måste ju iallafall uppdatera då det är julafton!

Men nu är det såhär att jag vet om att de inte kommer dyka upp någon dator åt mig idag, så vi får se när jag kommer igång med bloggandet igen. Ska dock försöka nu under lovet! :)

Ska börja fixa mig nu och hjälpa dem andra, för jag ser ju ändå så förjävlig ut utan smink ;) hähä porr!

Ha en GOD JÄVLA JUL nu allihopa, ni är awesome!!




RSS 2.0