Om sanningen ska fram...

vill du ligga med mig då? höhö nämen.

Vi hade sjukt kul i helgen, och jag fick träffa människor som jag inte träffat på säkert ett halvår. Men de var förjävla kallt alltså.. Glömde bort att ta bilderna.. men jag slänger upp 2 st :)



En full igelkott ;)



och en söt Amanda ;D

pusspådom ;*

If I'll fall on the way, If I'll should fall from you.. Keep It real, haven stay.


Är dåligt väder och en förkylning börjar härja för fullt. Tycker att de är jätte kallt i huset även fast pappa säger att de är ungefär 25 grader, ja då kan inte mycket stå rätt till.

Tur vi har 2 dagar kvar innan praktiken och vi slutar 11.15 båda dagarna(Y) Jag och Amanda ska vara i Boden och härja.


Nesh, ska gå ut med hunden i finvädret, får bara se till att stackarn inte flyger iväg ;o sen blir det film och dejta sängen alltså! Gnatt. 

 
Som 14åring, oh my!


Fick förövrigt sova med en fin förra natten, och ärligt jag vet inte. Kändes stört, och inte ens lika bra som för 1 månad sen.. Jag har nog blivit neutral!

Allt kommer ordna sig!

Det som var: Månen
 
Han/hon har starka känslor, drömmar och fantasier men kan ha svårt att se verkligenheten som den är vilket ofta leder till stor besvikelse. Romantiska starka känslor men en rädsla för att bli sårad och/eller bedragen.

Det som är: Riddare i Bägare  




Hos den här personen finns det mycket och intensiva romantiska känslor och du blir säkerligen uppvaktad. Han/hon är intresserad och redan emotionellt engagerad på gott och ont. En vilja att utforska relationen och varandra vidare finns. Har ni kommit på kant med varandra finns här en vilja att bli sams och lappa ihop relationen igen.

 

 


Det som kommer:
Tre i Mynt


Tre i mynt tyder på att han/hon upplever att det finns en framtid för er två, att det finns något att bygga vidare på och skapa en tillvaro tillsammans. Han/hon upplever att du kan vara den rätta personen att dela livet med, bo ihop och bilda familj.  

Nu blir det förändring, allt dåligt blir bra!

Helgen har spenderats med finfina Amanda, Vi har ju börjat vårat nya liv och än sålänge går det faktiskt bra! Istället för att supa så gick vi ner till en brygga och drack 2.25or, oh my. Men, har man bestämt sig så har man, det här kommer att bli så jävla bra, och nu har jag gett mig fan på att lyckas (:

Skola idag då, och de känns väl en aning segt. Men sista veckan nu innan praktiken och vi börjar 9.15 imorgon, så en liten sovmorgon får man allt...

Well, nu jag ska slå igång en film och nanna kudden. Night!

Haha, så snygga! Taggade inför Lulekalaset 2011!

RSS 2.0