31/7

Vilket jävla skitväder de är idag :O blä!

Men jag ska inte låta vädret förstöra min kväll + hur fan jag ska ta mig hem inatt?. Det får helt enkelt bara se till att lösa sig! ;) och jag har bestämt mig, dagen ska gå i underbara vänners tecken, fuck kärlek!

Så vill ni mig ngt får ni ringa eller smsa, för det blir inga mer inlägg idag ;D puss!

godmorgon!

Har precis packat färdig och duschat. Pappa kommer väl hem vilken minut som helst och då bär det av mot Älvsbyn och sen pite, gode aweseome! PDOL imorgon då ;) just ja, det påminde mig om att jag måste ringa Frida xD haha bra tänkt där. Nåja datorn hänger med så vi hörs senare, pusspuss.


SÅ jääävla taggad man blir av den här låten, ingenting och jag menar INGENTING kan stoppa mig nu! ;)

:/

Älskar den här låten! Texten är så jävla underbar. Och personen är en väldigt trevlig prick (:
Besök hans blogg; Snyggviktor.blogg.se!

Tomas.

Grattis på födelsedagen snygging!
Ta de bara lungt på PDOL ;)




Svek, sorg och förintelse. Själen säger stopp!

Dagens låt! ;)

Man blir fan glad... :D

today

Har inte gjort så speciellt mkt idag iaf, och kan ångra att jag inte for på stan! hade behövt nya skor och sånt innan PDOL. Nåmen jag får överleva iaf. Ska försöka hitta ngt mer roligt att skriva om så ni får ursäkta mig (:

Det skadar mer än du tror..!

29/7

Godmorgon.

Hur dagen kommer se ut vet jag inte. Men har haft en jobbig natt så är trött. Uppdaterar därför senare!


Sanna vänner kan man alltid lita på!

...




... Att jag faktiskt kan sjunga! Jag vet själv att det inte låter åt helvete, och det är många som påpekar att det låter bra. Så jag litar på dom!
Saknar dock mina och Suss sångstunder, där kan vi snacka om 2 röster som klaffa helt perfekt ;) kanske borde lägga upp en video där jag sjunger ?!

28/7

Förlåt för att jag inte har skrivit först nu, men jag har typ gått och blivit lat! är bara så sjukt trött hela tiden. Låter som om jag måste börja med dom där järntabletterna igen ;O
I vilket fall som helst så håller vi på och städa nu, låter som om vi inte gör ngt annat, kan nog vara så!

Men jag är fan glad idag med, vet inte varför men lyckan bara värmer upp mig innifrån och ut. vad är jag lycklig över, nä det vet jag inte men vad spelar det för roll ? ;D men jag är glad bara så ni vet, så jävla GLAD!!!

Ha en fortsatt bra dag alla! puss


Ungefär så här awesome känner jag mig just nu! ;)

Happy!

Jag känner mig typ... lycklig!


Fan jag har gjort det jag kunnat, jag har vågat öppna mig och berättat. Jag har släppt all kontroll och de känns faktiskt riktig jävla bra! Och nu ligger inte saken i mina händer längre, jag har berättat och han har lyssnat. Beslutet ligger hos honom och jag kan inte göra ngt mer än så! Vill han gå, så går han, vill han stanna så blir jag ännu gladare! Its up to you boy, men du är fan perfekt! :D

- Happyface

en snabb outfit!

Dagens dresscode, orkar inte börja med ngt annat!

eller det jag hade innan, mina sovkläder...


vad tycks, vilken hade ni valt ? ;)

27/7

Godmorgon eller godeftermiddag!

Har en jävla full dag framför mig, och det känns ju verkligen underbart (Y)

Det jag har gjort hittils;
  • Varit ut på Wilmis morgonpromenad
  • vaknat och insett att detta kmr bli en jobbig dag
  • tvättat bort gårdagens smink
Det som jag MÅSTE göra idag då;
  • Fixa mig
  • duscha
  • fara på stan och göra nå ärenden
  • städa
  • träna
  • ut med wilma
  • diska
  • äta ngt
  • träna wilmis (även fast hon fortf är sur)
  • och en jävla massa annat...
kill me ngn! blöhöhö. men jag ska inte klaga, finns dom som hare värre :D

Kan ju iaf vara lycklig över att jag har så snygga skor + bruna ben...

... och att jag har en surfitta till hund!


Nä fyfan vilket jävla inlägg, bara till för å klagas. So not carro-style!

Ha en bra dag allihopa! (:

Godnatt!

Nu har varit och skjutsat hem Anna, och precis när vi släppte av henne... Så var det tydligen p4as nattprogram(vet inte vad de heter) på radion, så det såg ut såhär....

JAG - amen fan vad dom surrar, vad äre här ?
CHALLAN - HAHAHAAHAHAH
JAG - Vad ? :O
CHALLAN - HAHAHA men nog är du allt för rolig du!
BÅDA - HAHAHAHAHAHAHHA.

Tänk så kul man kan ha halv 2 på natten. Men nu har vi iaf kommit hem, så vi sitter och ser på tv.
gnatt!


ojdå.

Nu har vi ätit och bara allmänt tagit det lungt, Anna är här också. Så nu sitter jag bara och väntar på att Challan ska plocka mina ögonbryn, skönt det. Och Wilmis är fortfarande sur på mig, vilken hund alltså! Mattes temprament kanske ?! ;) absolut!


Haha, alltså vilka muppar det finns egentligen. Man kan ju verkligt undra vad dom är ute efter, är det att försöka trycka ner mig, att börja tjaffsa och diskutera? i vilket fall som helst, så vet ni vad? JAG TAR INTE ÅT MIG! vafan jag vet redan att jag är sjukt awesome, att jag duger precis som jag är. Sen att vissa idioter inte har så mkt till liv så dom måste börja diskutera t.ex om mina tuttar är stora eller inte?! om inte DD säger er ngt, må ni juh vara blinda! ;) En stor jävla fet kyss på er! ;****

;)


26/7

Godmorgon alla läsare!
Nu när jag skrev datumet insåg jag att jag har precis 7 månader kvar tills jag fyller 18, hur jävla awesome är inte det? ;D

Ska iaf städas idag, sen ska jag träna både mig själv och hunden. Men hon är fortf sur på mig. haha!
så jag återkommer senare, ha en bra dag!


Det känns bättre, jag känner mig typ.... fri!

Nu jävlar!

Från och med imorgon ska jag jävlart ta tag i min träning igen, riktigt ordentligt!
Så hejdå, den otränade kroppen och välkommen tbx mitt gamla jag! ;)



Kunde inte låta bli ! ;) LOVE <3


25/7

Blir nog ingen mer uppdatering idag, orkar inte, vill inte, blööh!


Håller iaf på att tvätta nu åde.


Tankarna och funderingarna tar över, rädda mig..

confused

Jag vette fan vad som har hänt med mig, men allting är jävlat upp och ner hela tiden. Vafan jag är ju den där glada, spralliga, galna och sociala bruden. Men ngt har stoppat mig, och de gör verkligen ont! långt, långt, långt in i själen.. Hur jag än beter mig, hur mkt jag än försöker ge så känns det som om alla bara klagar, alltid är ngt fel.. jag gör fel, jag vet men jag är inte mer än människa! Jag försöker hålla modet uppe, men varenda person som blir irriterad och less på mig, river bara upp mera.

Kanske dom personerna hade varit annorlunda om dom visste hur jag har det. Om dom fick veta vad som försigår i mitt huvud, hur mina känslor är, ja allt. Kanske, kanske hade dom då kunnat förstå mig också.. Men jag kan inte öppna mig för vem som helst, så därför tar jag hellre emot att dom blir less och försvinner ifrån mig, som ett spöke. Som om dom aldrig ngnsin fanns där för en stund! Det är mitt eget fel att dom går, jag får helt enkelt skylla mig själv.

Är det verkligen så att jag faktiskt förstör för mig själv jämt?!, det måste ju verkligen vara så. Men jag måste bara få säga till er, ni som har börjat lessna på mig....

Tänk efter en sista gång, innan du väljer att vända mig ryggen. Jag står här, och jag kommer inte alltid bete mig som jag gör just nu. Jag är en helt annan person egentligen och är det inte värt att lära känna henne först innan du går din väg? du väljer helt klart själv vad du vill göra. Men oavsett så vill jag att du ska vara ärlig hela tiden, det skadar minst. Och lita på mig, jag kommer alltid finnas här för dig. Du vet att jag alltid kommer hjälpa dig, ifall du behöver mig. Jag står bara här nu... och de är helt upp till dig om du vill gå! Men jag finns, och du vet vars du hittar mig.




låtarna säger allt..

24/7

Förlåt för kass uppdatering, men jag har bara varit så jävla trött sen jag kom hem! men ska försöka ändra på det nu :)


Så idag har jag bara tagit det lungt, osvosv. Inte gjort ngt direkt speciellt. WOHO!

23/7

Godmorgon!

Gud så segt att kliva upp nu, men kändes lika bra att göra det då jag inte ska vända på dygnet igen. Så SF-kanalen får väl vara min bästa vän nu på morgon :D Sen kommer pappa hem idag, så det ska bli skönt med lite sällskap. Och på Söndag kmr mitt troll och challan hem, längtar!


Jag skriver mer om rhodos och lägger upp bilder då jag känner att jag orkar, är helt död i kroppen just nu.
Ha en fin dag, puss.

Hemma!

ja rubriken säger allt, uppdaterar senare!

:D





Nu drar jag och min smutsigt rosa väska, så för att matcha min väska så blir dagens outfit rosa ofc! ;) Och låten länka Mr.C en gång i tiden, så vafan jag ska ju till rhodos! :D BYE BITCHES, LOVE YA!

Och ni fattar väl att bloggen kmr va inaktiv i en vecka nu, vafan jag är på semester! ;)

Du vet vem du är...


14/7

Godmorgon!
Rhodos idag bitches, omfg så jävla skönt! Men inte förens ikv och då kan jag ju lova att de är tur, för jag som alltid skjuter upp allt i sista stund har kvar att packa och städa, men vafan jag her igång någon bra musik och börjar nu! ;)


Skriver mer sen, love ya!

Block 44 <3




Var ett tag sen jag lyssnade på dom, men detta är fan kärlek på hög nivå!
"- Kan man läsa mellan raderna, får man ut så mkt mer av låten"

AWESOME :D


Godmorgon!

Har nästan precis fått mig upp ur sängen, försökte ta en powernap men de gick inge vidare. Så ska väl försöka börja packa nu, men det känns segt som fan, blä hur jag orka ? ;s Blir väl att tagga till musik som vanligt, woho dansa (Y)


13/7

Woho, att tvätta måste ju vara de mest givande som finns, eller så inte -_-' Men det är ju också ngt jag måste göra nu innan jag åker.

Och helt ärligt så ska de bli så jävla SKÖNT att komma bort, slippa tjaffsa och va arg och besviken på vissa människor! Bara bort, bort, bort, att ha tfn avstängd och få leva i nuet. Fan vad jag vill vara hund! Nä seriöst nu är jag så jävla less som de går å bli. palla! :@

Ska iaf fixa till mig lite, så ska jag och pappa fara på nå ärenden och posta papprerna till grans, kärlek på den skolan! <3

Skriver mer senare. Puss

Dresscode och det inköpta!




enjoy!


Sedan säger jag godnatt.

tjulululula!

Har varit och handlat lite saker inför rhodos osv. Tror jag ska fota det och lägga upp här i bloggen ikv ;) Sen har jag även solat och blivit ännu brunare på tuttsen, ja där hör ni grabbar!

Har precis ätit och diskat, och under tiden jag stod där med händerna i diskvattnet fick jag inblicken av att jag INTE ska diska, för jag blöter ju ner mig själv och vaskar golvet på samma gång :O kan nog dock se ganska kul ut och vadå, det är väl ganska porrigt att hälla vatten över sig, eller? Nåja vilken tur jag har då, som oftast är ensam i köket då det ska diskas.

Men nu alla mupps ska ja fixa mig så ni får en dresscode/facelook ikv sen fota det jag har köpt.
på återseende! :*

12/7

Godmorgon ännu en gång!
Sedan jag sist skrev så har jag hunnit vara ut med Wilma så hon fick bada och jag halvt bada. Bädda sängen, plocka ihop Wilmas saker som hon drar ut över allt. plocka till lite allmänt bara. Och ofc gett Wilma mat och vatten. Så nu har hon och jag även hunnit bli livrädd för en geting och stängt in den i mitt rum, hoppas den dör där eller något, pappa är ju inte hemma och jag är alldeles för fjolligt för å våga slå ihjäl den själv :O Vi får hoppas på det bästa!

Dagens planer är då iaf att jag och Challan ska fara in till stan och sen fara och sola. Blir ju trevligt (:

Medans Wilma nu springer runt och är livrädd för getingen som är i mitt rum, så sitter jag och äter min allt för hälsosamma frukost, omg! jag som ska utomlands om 2 dgr.


Nu ska jag he över några bilder från datorn till telefonen och lyssna på ungen här utanför som började skrika.
Have a nice day! PUSSAR!

JÄVLA IDIOTER!

Alltså hur fan kan man egentligen använda internet för att låtsats vara ngn annan än man är ? är vissa så fula att dom måste sno andras bilder och använda ? eller är människor seriöst så sjuka i huvudet att man ens kan ha den tanken ?

Detta gör ju internet till den mest osäkra plats att vara på, då man inte vet vem personen man pratar med kan vara. Och eftersom jag själv har stött på många idioter så blir jag bara mer och mer försiktigt nästintill skeptisk då ngn person utan t.ex cam börjar skriva. För då kan jag ju inte se att personen är den h*n utger sig för att vara. Är det verkligen så illa verkligheten ska vara ?! Helt ärligt det är ju sinnessjukt!

Jag stör mig som fan på det!
Och vissa går ju så långt att de är skrattretande, där man har bevis på att personen är FEJK och dom fortfarande sitter och låtsats att dom är just den personen på bilden, när dom egentligen har tagit någonannans bild, det är fan stört om ngt.

Annars är ju internet en förjävla bra sak, man kan få kontakt och prata med människor utanför "gränserna" så att säga. Och jag skäms inte över att säga att jag träffade mitt ex via internet. och sedär det höll i 2 år!
Men man kan ju börja fundera på hur sjuk världen som vi lever i är, då människor beter sig så här.


Godmorgon btw!

:D

Blir lite mkt musik just nu, men vill passa på att tipsa som en jävligt bra partylåt! Och vi alla känner ju igen Alexandra Burkes låt - Bad boys! Här kommer en annan sjukt bra låt hon och Pitbull har gjort, den kommer jag då använda ute i partynätterna ;)

Störtskön!


11/7

visst har jag rätt datum nu ?! nåja tror ingen dör av det iaf.
Har varit helt orkeslös i kroppen så har inte orkat blogga något. men de är ju chill för er eller hur ? ;)
är iaf 3 dagar kvar nu, och sen äre rhodos baby! AWESOME!

Dock massor som ska göras innan så. Men det blir nog bra!

Man kan aldrig sluta fundera...


9/7

Godmorgon eller godeftermiddag kanske.

Vaknade typ vid halv 2 och har nyss kommit hem från stan. Så nu ska jag hjälpa Challan och göra mat samtidigt som vi lyssnar på bra musik. Kan ju faktiskt vara nice det med.

Slänger in en uppdatering senare, bye bitches! ;D

härligt!

Ville bara säga att de är så sjukt mysigt när det regnar, precis som de gör här just nu. Ska krypa ner i sängen och bara lyssna på regnet och drömma mig bort och hoppas att det är någon karl som vill joina mig nästa gång! :)

Och förlåt för att det inte blev ngn dresscode/facelook idag. Hann bara inte med det.

Godnatt då!

8/7

Besöksrekord igår, yääy!


Jag tänkte vara smart igår och ställa ett alarm så jag vaknade vid 12, men vaknade likt förbannat vid 3. Nåja, det är ju inte direkt så mycket att hänga i julgranen.

Men ska alldeles strax springa ut med Wilma, sen duscha, dra en fix och ge er en dresscode/facelook idag. Så håll er uppdaterade ;)

;)



... Att jag egentligen kommer från samma byhåla som Foki. Bodde i lilla Jokkmokk fram till jag var 7 och sedan flyttade vi till boden med mamma. Och nej jag känner inte henne, tror knappt jag har sett henne där. Men nog äre lite awesome att komma från samma lilla ställe som en av dom största bra bloggerskorna! (Y)

Kick

Just kick har många nya låtar som jag har börjat gilla, förr tyckte jag inte alls om deras såkallade "fjortis" låtar. Men nu, shit antingen är det dom som har blivit bättre eller jag som har blivit knäpp ;p Och ni måste hålla med om att den svarthåriga är sjukt snygg, eller hur ? Vem vill inte se ut som henne liksom ;)




Men jag är nog inte så långt ifrån i snygghet, vad säger ni ? ;) haha.

7/7

Godmorgon!

Har varit ut med Wilma, gett henne ny mat och vatten. Så har precis suttit mig i soffan med datorn i knät och ser på SF-kanalen. Såg att "Grabben i graven bredvid" börjar snart så den kommer jag antagligen att se :) Sen är de bara att vänta på att Challan ska vakna, är ju somsagt städdag idag.

Ha en bra dag :D

awesome

Är hemma nu och hade det väldigt trevligt där borta, Var och rännade runt med suss i björxs centrum för att hitta ngt och härja med. Men det lyckades dock inte, nåja det får bli en annan gång. Men vi surrade och hade det trevligt så det var nice iaf. Sen hämtade challan mig och nu sitter vi här i soffan och kollar på tv.

Så jag säger godnatt nu kära läsare, så skriver jag mer imorgon. pusspuss! :)

tjaah!

Har nyss kommit från stan där jag och Challan var och sola, handla osv. Har precis käkat och ska börja göra mig i ordning, springa ut med wilma och sedan dra till björx för att träffa Suss och Skranken. Kommer att bli gode trevligt!

Så jag uppdaterar mer då jag kommer hem, puss.

Pappa.

- Redan sen första dagen jag såg dig, kände jag att du var en väldigt viktig person i mitt liv. Och oavsett om du är nära eller långt långt borta, så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Du är en av dom bästa jag vet.

Grattis på födelesedagen! 24 vare väl ? ;)
Hoppas din dag blir bra, även fast du jobbar.
JAG ÄLSKAR DIG!


6/7

Godmorgon kära läsare.

Jag tog mig en välförtjänt sova ut dag. När jag titta på klockan så var den 14.45 så jag blev ju i chock. Så det vara bara att kliva upp, klä på sig och gå ut med hunden. Har iaf nu packat upp väskan sen i helgen och städa till i mitt rum så det ser finare ut. Sen får vi väl ta och se vad jag och Challan kommer hitta på, det ryktas om en solning iaf :)

Hoppas ni också får en awesome dag!

Godnatt!

nu ska jag bara springa ut med Wilma snabbt och sedan gå och lägga mig. Ska bli så otroligt skönt.

Den skönaste låten om man ska sova! Ta er tid så förstår ni :)

...........

Jag ska börja med en ny kategori här på bloggen som heter "lär känna mig" där kommer jag skriva om saker som kanske har hänt, hur jag har varit när jag var liten, hemligheter och annat stuff. Sådant ni allmänt annars inte få veta. Kan ju se det som en kul grej! :)
Så håll utkik efter denna bild....

woho

Nyss kommit ur duschen, har hunnit diska, äta, vara ut med hunden osv. Så nu ska jag försöka fixa min blogg. Och konstigt nog känns de alltid bra innan jag börjar, sen under tiden blir humöret mer och mer förjävligt och jag blir tillslut så jävla less att jag skiter i det. HAHA men wish me luck, och då vet ni ju varför de ser förjävligt ut också. PUSS

Awesome!


Älskar låten, den är så jävla skön! eller hur Alexander ? ;)

5/7

Är hemma nu, blev två nätter i öjebyn och 1 i husvagnen. Sjuukt awesome.
och vet ni vad, nu är jag ledig.

Slänger in den bästa låten just nu!

..

- It hurts really bad.

3/7

Halllllåh eller!

Sitter i husvagnen just nu, och kan inte lova att jag är nykter. Vi har iaf nyss grillat och har nu rört oss in då de är betydligt varmare här. Ska väl fortsätta chilla på här och bara vara awesome.

Var i öjebyn igår och tog de chill och hade de mys!

Nåja, nu vet ni att jag lever iaf. på återseende! (Y)

Dresscode and facelook








Nu ska jag dra, vi hörs! ;)

2/7

Heey!
Äntligen har jag jobbat klart, så nu börjar mitt lov, så grymt awesome!
ska iaf hoppa in i en dusch nu och fixa mig, packa och lita annat tjaffs. Sen bär det av mot pite och husvagnen, och de ska bli sjukt jävla skönt! partyparty.

Slänger in ett eller två inlägg till innan jag åker.

Dresscode and facelook(den halvporriga versionen)

hahah rubriken säger allt, så enjoy!




1/7

Är just nu hemma på lunchen, Sa hela tiden på jobbet att jag skulle ta en powernap när jag kom hem nu, men har jag gjort det ?! haha nej, hamnade här ist.

Är hundfri nu tills imorgon, och det är sjukt härligt att slippa tänka på mitt troll, men innan dagen är över så kommer jag antagligen sakna henne sjukt mkt. Men vad kan jag göra åt saken, jag vet ju att hon har det awesome i husvagnen tills dess.

Och förövrigt så har jag nog en idé om vad jag kan skriva om så de blir lite mer roligt. Kanske det kommer upp senare idag om ni har tur! ;)

På återseende!

RSS 2.0