SF - Kanalen

Somsagt sen jag blev sjuk så har jag knappt sovit, har jag tur så däckar jag i soffan någon timme. Men så fort jag vaknar är det samma procedur = igen täppt näsa, feber, huvudvärk, värk i kroppen och en rivande hals, samma sak i en hel vecka nu. Börjar bli ganska så jobbigt!

Men jag har nog själv varit duktig på att förbättra sjukan när jag for ut på LK i lördags, även om det var värt som fan. Eller att jag for ut 1 på natten med J och promenerade vid hamnen i regn, blåst och halvkallt utan att stänga jackan. Smart som jag är får jag nog skylla mig själv i det läget!

Fast jag får väl vara väldigt duktig på att påpeka att dom värsta andningsuppehållen faktiskt kommer då jag har varit ute med Wilma, och ska upp för dom två trapporna. Där kan jag näst intill konstatera att jag är död då jag har nått mitt mål. Vilket fall som helst ska jag titta färdigt på "Sunes Sommar" som går på min kära SF-kanal, kärleken i mitt liv <3 och hoppas på att jag däckar en stund, eller gärna helst många stunder om jag får be.

Kommer det ingen mer uppdatering så förstår ni att jag inte orkar, så ha en så bra dag! Puss :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0