27/5-11

Har härjat runt som fan hela veckan vilket har resulterat i alldeles för lite sömn.

Var i alla fall och hjälpte Alex och Patrik med ett flyttlass efter skolan, och sen drog vi på Exotic för att käka, tjockt! (: Sitter nu med pappa i husvagn och har precis gjort klart en skoluppgift! WAY TO GO! näfan nu taggar vi inför lulecrusing imorgon ;D


Haha och hoff, man blir ju gode äcklad (:




Bara för ikväll! (;



Har fastnat för denna låt! AWESOME! ;D

DONE!

Har nu gjort klart båda uppgifterna och även hunnit tvätta, jag är som duktig :) hihi. Funderar på om jag skulle gå och se klart på 112- Poliser som jag påbörjade inatt. Är ju faktiskt intressant, undra om jag skulle bli snut alltså?

Nåja.. och datorn har börja bråka med mig. hoff.

Godmorgon

Dagen idag består av plugg eller ja, ska göra bort två rester som jag vet att jag har O_o Har dock redan gjort bort ena och skickat in, duktig chey! Sen håller jag även på att tvätta nu and so on. Förkylningen är fortfarande kvar, men känner att jag har lite mer energi nu, så de är skönt (;

Borde engagera mig i hunden nu också, så jag skriver sen! puss

What Are Words?

Förlåt för att jag inte uppdaterade något mer. Får ta de där om låten en annangång!






Den här låten kommer alltid få mig att tänka på dig..


What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't...

Du sa en sak, men gjorde en helt annan!

Prompa

Har sovit hela dagen, kanske inte så konstigt när man är sjuk. Men jag känner mig faktiskt lite piggare och bör gå ut med hunden på kvällsprommis nu, innan jag blir för trött igen! (;

Senare ska jag berätta om min favoritlåt, höhö.

I'm crazy but you like it!

En dag till som gått och jag är inte friskare för det.. well det sög ju!

Haha och om nu jorden går under på Lördag så lär jag ju dö sjuk, Älvsbyn slipper sin crusing och gubben hade rätt. Ska bli spännande och se om det blir någon jordbävning (:

Har inge vettigt att skriva nu, ska gå ut med hunden och kolla om det finns nå ovettigt på tv. pusstjing!

På den tiden man hade den kära SF-kanalen, R.I.P :/

Svartsjuka?!

Något som jag verkligen funderat på är det här med svartsjuka. Varför finns det ens, och är det ens nödvändigt ?

Jag personligen förstår mig inte på det, och anser bara att det förstör ett förhållande. Vad ger det att gå runt och vara sur för att din pojkvän pratar med andra brudar t.ex, han valde ju dig och endast dig. Och kan inte han hålla sig i skinnet så är det väl bara att gå vidare för då visar han sig inte vara värd dig i alla fall. Han hade tjejkompisar innan han träffade dig, så låt han förfan ha det även fast ni är tillsammans...
Och det som inte många förstår är att svartsjuka är oftast den största faktorn till att förhållanden går sönder också, det är ingen som orkar leva med någon som alltid ska hålla koll, vara sur för minsta lilla grej and so on. Nä förfan ge upp alltså. Alla blir ju mycket gladare och känner sig mer fri, för bara för att man har ett förhållande så behöver man inte stänga i varandra. Är ju typ det sämsta man kan göra!

Nåväl ner med svartsjukan! WOHO!



Sen till en annan grej, alla som känner mig eller inte alla men många, vet att jag snackar inte om saker jag inte har egen erfarenhet av. Alltså blir det inte en jävla massa bull när jag säger något till någon. Men det som är så synd med de är att personer inte fattar från första början att det jag säger är sanningen och ingenting annat, utan dom kommer några månader senare och "ja men carro, du hade ju faktiskt rätt! Förlåt"
JA men se på fan, att du insåg det nu ditt jävla pucko -_-'

Så säger jag att du inte borde ha å göra med den bruden pga de och de och de. Så är det med all säkerhet så att du inte borde springa runt med henne. Nåväl man lär av sina misstag (: Men vissa verkar ju falla för mongon också!

Allt detta förtjänar en fet jävla stämpel! PUSS

I like the way, the way you shake your ass around me (;


En gammal men så skön favorit, man kan ju inte bli annat än jävligt danssugen!
SKAKA ROOOOOMPAAH!


Och förresten så är det ni boys som ska sjunga den åt mig, för då ;) hähä!

Jag tycker inte om dig!

Eftersom så många börjar gnälla om mina uppdateringar nu(Simon du är inte den enda) så får jag väl börja uppdatera igen då.

Dock så är jag sjuk och låter ungefär som en blandning av en trasig V8 och en kråka, vilket gör att jag inte har så mycket nya bilder att komma med... Well jag jobbar på det samtidigt som jag försöker bli frisk! Men först ska jag ha simhopp i allt snorpapper, och är det någon som törs utmana mig så bring it bitch ;)

Sen förövrigt mår jag sjuktbra, men det är inget ovanligt! Uppdaterar om något mer vettigt sen, pussva ;*

RSS 2.0