Tagga till nu brudar.

Jag börjar med att säga att jag drar inte alla killar över en och samma kam nu, ok?!

Men nu tjejer, visst känner ni igen er. Alla dom eviga svinen som dyker upp i ens liv. Som får en att falla och bli obeskrivligt förälskad och sen visar det sig att han var inte den man trodde. Han ljuger en rakt upp i ansiktet, bedrar och bara är allmänt förjävlig i sitt sätt. Förutom hans sätt att vara, så får han också en att tro han är intresserad, varje litet ord han säger, lyckas man uppfatta som ngt positivt. när det han egentligen vill är att såra.  Han vet om att han ser bra ut, och spelar därför på det. Han vet mycket väl om att han kan få i princip den han vill. Är han player?! kanske, kanske inte. Men att en människa kan ha det på sitt samvete att såra andra människor, eller är det bara vi som blir allmänt blinda och störd av att vara hopplöst kär? Vi som inte uppfattar tecknena på att han faktiskt inte alls är intresserad ? är vi så sjukt dumma, att vi låter oss själva bli sårade ?

Det är ingen som vet, eller jag kan iaf inte komma på hur det är. är det vi tjejer som inte fattar nå eller är det dom här killarna som är players ?! oavsett svar, så har vi alla varit där någongång under vårat liv. Och just då för stunden tar det hårt, men när man kommer på att han inte värd det. Så mår man så mkt bättre!

Så till alla tjejer där ute, tänk efter en extra gång. är han värd det, och framförallt är han värd dig?! Mest troligt inte! Skit i svinet och gå vidare, du förtjänar det iaf! Och det finns alltid ngn där ute, som kmr göra allt för dig, ngn som skulle kunna dö för din skull. har du inte hittat honom, så kommer han så småningom! (:
Så b-rudar, nu taggar vi till mot svinen!!

Gamla men bra låtar som faktiskt får en att må bra om man har stött på ngn idiot! ;)
Lyssna på dom, och knäck ist idioten du har hittat! glöm inte bort att du är AWESOME och han färtjänar ändå inte dig!

Sen ett stort + till er boys som har både hjärna och hjärta, som behandlar oss brudar med respekt! er gillar jag :D
på återseende! /Carro*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0